Hotelul Aurora

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Piata Libertatii, Nr 11 Satu Mare
Modifica date de contact

Descriere "Hotelul Aurora"

Hotelul este de 3 stele cu camere cu balcon, unele dotate cu baie cu cada, uscator de par si incalzire centrala in tot hotelul. Restarantul este propriu unde se poate manca atat micul dejun cat si pranzul si cina.
Categorie: Hoteluri
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotelul Aurora" (3)

pop aurelia pe 09.11.2010 (02:12)

Este un al doilea Hotel vechi dupa Dacia chear in centrul vechi situat este si hotel cu restaurant si cafenea cu bar se face o cafea foarte buna ,ospatari sunt politicosi cu vorbe bune clientul este primul venit si sevit,cu toate dotarile renumite si vara mai este doua chear si treii terase foarte frumos.

Nu am nimic de reprosat decat sa felicit patronul si sa le recomand si la altii.

tuturas anca pe 09.11.2010 (02:14)

Hotelul este de 3 stele cu camere cu balcon, unele dotate cu baie cu cada, uscator de par si incalzire centrala in tot hotelul. Restarantul este propriu unde se poate manca atat micul dejun cat si pranzul si cina. Si in special cafea foarte buna.

Nimic de comentat toate sunt ok.

popaurelia20 pe 18.12.2010 (18:36)

Eu in acest restorant voi petrece revelionul cu familia mea,este un loc super, dragut,ospitalierii chelneri si chelneritele chear si personalul care face parte din acest complecs.Este dotat cu toate cele necesare pentru un Hotel si un Restaurant de ultimul rachnet face parte din istoria veche a orasului Satu-Mare,din timpurile cele mai vechii,este dotat la un standart din Uniunea europeana.

Toate imi place.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotelul Aurora"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat