Billa - Sibiu - Papiu Ilarian

1.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Str. Papiu Ilarian nr. 2 Sibiu
Telefon:
026 228 433
Fax:
0269 22.84.35
Web:
http://www.billa.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Billa - Sibiu - Papiu Ilarian"

Billa reprezinta simbolul cumparaturilor de buna calitate la cel mai avantajos pret, obiectivul central al firmei fiind acela de a scadea in permanenta preturile, astfel incat procurarea alimentelor si bunurilor de larg consum sa nu mai constituie o problema pentru consumatorul roman. Politica BILLA este aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gama variata de produse la preturi fara concurenta. Printr-o organizare eficienta a muncii, precum si datorita marii cantitati de produse achizitionate, BILLA este in masura sa ofere clientilor sai o mare diversitate de articole de marca, produse proaspete si toate articolele din necesarul zilnic.
Categorie: Hypermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Billa - Sibiu - Papiu Ilarian" (2)

anonim pe 09.08.2010 (02:27)

e aproape de servici

la Billa sb de pe victoriei aveti o casierita care se poarta cu clientii de parca ar fi venit la furat.Taioasa,te expediaza de parca ai vei pe mosia ei.Nearanjata si grasuta te cintareste cam cit valorezi,cam cit mai stai la cassa ei si eventual,sa puna un bodyguard pe tine.Pe mine m-ati pierdut de client pt ca mi s-a intimplat de 3 ori deja.

teo pe 27.08.2010 (08:56)

arata foarte bine magazinul, este aranjata marfa frumos pe rafturi. este ok totul, dar

casiera aia grasa Cristina parca o cheama e sub orice critica si nu va face imagine buna magazinului. este foarte needucata, ar trebui s-o trageti la raspundere. in schimb baiatul de la rafturi este foarte amabil si muncitor. sunt client fidel billa si am ajuns sa-i cunost cam pe toti. sper sa tineti cont de sfaturile clientilor ca altfel ii pierdeti.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Billa - Sibiu - Papiu Ilarian"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat