Humanic - Promenada Mall in Promenada Mall

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
DN1, Km. 306 Sibiu
Telefon:
+40(0)26 9244719572-0
Web:
http://www.shoemanic.com/...
Modifica date de contact

Program "Humanic - Promenada Mall"

L-D : 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Humanic - Promenada Mall"

Humanic este unul dintre cei mai renumiţi retaileri de încălţăminte din Europa şi oferă încălţăminte la preţurile cele mai atractive.

Humanic lansează atât noile trenduri în modă, cât şi în arhitectura magazinului, ambianţa prezentării şi deservire. Magazinele se prezintă ca scenă senzaţională şi impresionantă pentru moda pantofilor internaţională adusă de către observatorii noştri de trenduri din marile centre comerciale ale lumii - Milano, Paris, New York sau Londra.

Branduri de design, cum ar fi Tommy Hilfiger, Timberland, Puma, Pat Calvin, Nike, Blue Cox, Lacoste, Esprit, S.Oliver, Adidas şi multe altele solicită apropierea de SHOEMANIC.

Iar în completarea sortimentului larg de produse moderne, magazinele Humanic oferă o experienţă a shopping-ului într-o atmosferă proaspătă şi care stârneşte pasiuni…
Modifica descrierea

Pareri despre "Humanic - Promenada Mall" (2)

GIURA ROBERTA CRISTINA pe 27.10.2011 (02:44)

magazinul humanic este unul din magazinele mele preferate. imi place absolut tot la el de la designul magazinului pana la amabilitatea peronalului.Inca un lucru care imi place este fapul ca poti sa iti comanzi marimea ta (asta daca nu exista in magazin)

nu cred ca am ceva de adaugat la aceasta categorie

ARAMA ELENA pe 28.11.2013 (07:25)

nimic

Incălţăminte de proastă calitate la preţuri foarte mari.
Garanţia produselor este dată doar de faţada pentru că dacă te duci cu o reclamaţie eşti refuzat din start pe motivul că producatorul nu va fi de acord să remedieze sau să schimbe produsul sau defectul nu se incadrează intr-o anumită serie acceptată de magazin. Depinde ce vanzător se ocupă de client pentru că părerile lor sunt impărţite. La intrebarea dacă o pereche de ghete este din piele naturală la achiziţionare am fost asiguraţi că da, iar cand am revenit cu ele datorită defectului de fabricaţie pe care-l aveau ghetele nu mai erau din piele naturală ci din piele ecologică. Incălţămintea din acest magazin este de unică folosinţă!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Humanic - Promenada Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat