Restaurant Cristinne

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Str. Turnului 17 Sibiu
Telefon:
0744 34.31.09
Web:
http://www.catering-cristinne.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Restaurant Cristinne"

Luni-Vineri: 9.00-24:00
Sambata: 10:00-24:00
Duminica: 16:00-24:00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Cristinne"

Dragii nostrii prieteni incepand cu aceasta luna, iunie 2012, va asteptam intr-o noua locatie. Aceasta este in apopiere de zona centrala cum se coboara pe Pasajul Scarilor spre piata Cibin, mai exact pe strada Turnului la nr. 17.

Locatia este una exclusivista fiind amplasata in partea Orasului de Jos, in zona veche a Sibiului. Prin amenajarea unei vechi fabrici de marochinarie si pielarie s-a dat nastere prin iscusinta mesterilor si a arhitectilor a unei cladiri de exceptie in aceasta parte a orasului. Conceptia unica si stilul medieval au fost pastrate intrunind astfel simboluri arhitecurale de exceptie. Designul specific epocii si tenta renascentista domina fatada cat si interioarele locatiei. Pentru cei care trec in zona este imposibil sa nu remarce chiar din strada stilul arhitectonic al cladirii.

In aceasta cladire functioneaza o pensiune, Pensiunea Vicenza, ca si casa de oaspeti pentru cei care ii trec pragul. Camerele moderne si aranjate cu gust clasificate la 5 stele sunt deservite de un personal amabil si primitor.
Interiorul cladirii este dominat de 2 saloane spatioase, cu capacitate de 110 locuri. Amenajarea acestora a pastrat cu gust stilul arhitectural al cladirii si se incadreaza perfect in perioada aristocrata a epocii . Mobilierul si stilul renascentist dau o nota reconforatnta celor care ne trec pragul.

Saloanele pot gazdui diverse evenimente, banchete sau mese festive. Punem la dispozitia clientilor cu aceste ocazii meniuri variate, servicii profesioniste de servire si pregatire a preparatelor, precum si dotarile pentru sustinerea acestor evenimente.

Pentru cei care ne trec pragul va invitam sa deveniti prietenii si apropiatii nostri, va vom delecta cu preparate si delicatese ale bucatariei internationale dar si romanesti.

O lista variata de meniu va sta la dispozitie, (aici vezi lista ) o puteti consulta inca de acasa si va puteti alege preferintele din timp. Pentru cei care sunt mai comozi, asa cum v-am obisnuit deja putem sa va livram GRATUIT acasa sau la serviciu preparatele comandate de dvs.

Va asteptam cu drag!!!

Asa cum v-am obisnuit, de acum va asteptam cu preparate culinare ingenioase, retete noi ...cele mai originale idei pentru mancare. Dupa cum am facut si inainte am incercat sa aducem pentru Dvs prietenii nostrii cele mai bune ingrediente de cea mai buna calitate.

Aici veti gasi supe, creme, ciorbe, preparate principale, garnituri, salate, paste, pizza si deserturi toate acestea pregatite fara cuburi, vegeta si conservanti. Incercam sa folosim ingredientele clasice si condimentele folosite de parintii si bunicii nostrii. Daca vrei sa mananci sanatos trebuie sa stii ca este important sa urmaresti aceste lucruri .

Terasa noastra ofera o oaza de liniste si relaxare in mult prea agitatul burg de pe malul Cibinului. Accesul direct si usor din strada in curtea interioara ne separa de zgomotul orasului, va invita sa va detasati de zgomotul strazii, al masinilor si al aglomeratiei centrale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Cristinne" (3)

dreamwind55 pe 30.03.2011 (11:34)

Au o multime de salate si pizza care mai de care mai buna. Livreaza si acasa, au meniul zilei la un pret atragator.

Cam frig, mai alea iarna....

Istrati Ana pe 22.11.2012 (23:23)

Mi-a placut foart emult pizza aici, folosesc ingrediente de calitate, blatul este perfect. Livreaza si acasa comanda. Mi-a placut ca pe langa pizza am putut alege si alte fleuri de mancare. au salate, paste dar mai ales deserturi. Daca esti insipirat si nu tii cura ai de unde alege. Voi reveni cu siguranta! Mult succes!

daca iti este foame trebuie sa astepti , dic ce mi-au explicat la telefon pizza se fac ein momentul cand comanzi. Asa ca min 40-50 min trebuie sa astepti pana o aduce acasa, dar merita

Monica pe 18.01.2013 (14:06)

Din pacate, prima mea experienta in legatura cu restaurantul cristinne, a fost una negativa. In data de 17.01.2013, in jurul orei 21.00, am telefonat pentru a face o comanda si am fost refuzata ferm, pe motiv ca, in locatie, era un grup care trebuia servit. Vi se pare in regula acest lucru?

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Cristinne"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat