Xtravagance - Kiss

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Nicolae Balcescu nr.30 Sibiu
Web:
http://www.xtravagance.com.ro
Modifica date de contact

Descriere "Xtravagance - Kiss"

Stilul unic al creatiilor "X-travagance" face din articolele vestimentare semnate de designerul Norina Stoica o colectie plina de rafinament si eleganta. Conceptul de moda a fost reinventat prin designul propriu al pieselor vestimentare "X-travagance" înca de acum 7 ani.
Hainele de dama create în atelierele de moda "X-travagance" pun în valoare feminitatea si naturaletea si au calitatea de a face remarcata pe oricine le poarta. Toate creatiile "X-travagance" sunt concepute de designerul propriu al marcii, Norina Stoica.
Pasiunea pentru tot ce înseamna frumos, spune ea însasi ca este nativa, si doar slefuita si prelucrata pe parcursul dezvoltarii unei linii de îmbracaminte, având la baza conceptul "Fashion & More".
Creatiile designerului vestimentar Norina Stoica se evidentiaza prin calitatea materialelor folosite, croiala, culorile în trend si stilul modern, adaptându-se celor mai exigente cerinte. Conceptul "X-travagance" urmareste ultimele tendinte în materie de moda ale fiecarui sezon.
Fabrica în care prind viata hainele marca "X-travagance" dispune de aparatura performanta si o echipa de profesionisti pentru a satisface nivelul de calitate impus de cumparatori, executând astfel un raport maxim între calitate-pret.
În prezent creatiile "X-travagance" se vând în România, prin magazinele proprii din Sibiu, Cluj, Timisoara, Bucuresti, dar si în alte orase din tara, propunându-si în 2008 lansarea internationala a brand-ului "X-travagance".
Ea însasi o fashion-icon, Norina Stoica, este în primul rând baza crearii liniei vestimentare, tot conceptul "X-travagance" aliniindu-se propriilor cerinte. Spera ca cei ce împartasesc calitatile si cerintele în materie de Fashion sa se alinieze conceptului "X-travagance".
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Xtravagance - Kiss" (2)

dreamwind55 pe 31.08.2010 (18:50)

Haine tineresti, "nebunatice", imprimeuri deosebite. Numai bune de clubbing. Originale si trendy. Se pare ca idea principala a magazinului e "sexy"

Sunt mai mult pentru tinere pana in 30 de ani. Daca vrei ceva casual si purtabil si la servici, nu vei gasi.

Bianca pe 04.06.2011 (22:57)

acum 2 zile am cumparat niste pantaloni imitatie de piele de la xtravagance care dupa o ora mi s-au rupt intre picioare :|
nu mai tin minte daca vanzatoarea mi-a facut si bon pe ei

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Xtravagance - Kiss"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat