Hotel New Montana

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
B-dul Carol, Nr 24 Sinaia
Telefon:
0244 31.27.51, 0244 31.27.52, 0244 31.27.53, 0244 30.61.30
Fax:
0244 31.27.54
Web:
http://www.newmontana.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hotel New Montana"

Infiintat in anul 1936, ONT Carpati este cel mai mare si mai specializat tour operator din Romania. Din anul 2000, ONT Carpati face parte din grupul international de firme New Marathon Group, cu sucursale in Cipru, Liban, Romania si Egipt.
In urma investitiilor realizate, Hotelul New Montana a fost complet renovat si clasificat cu 4 stele.
Stil, confort, rafinament, eleganta pentru orice anotimp si toate gusturile! Localizarea excelenta in centrul statiunii Sinaia, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din hotelul New Montana destinatia ideala pentru recreere sau pentru orice sejur de afaceri de succes.

La New Montana conceptului de intalnire de afaceri i se adauga intotdeauna succesul. Salile de conferinta Phoenix, Prometheus, Symposium cu o capacitate de pana la 300 persoane, dotate cu echipamente performante, sunt special amenajate sa satisfaca cele mai exigente solicitari.
Hotelul New Montana va pune la dispozitie o gama larga de servicii business centre, dotari si echipamente : linii telefonice si acces internet la cerere, retroproiector si ecran, flipchart, videoproiector, sistem sonorizare, video, TV color, DVD, CD. Asistenta tehnica este garantata pe durata desfasurarii evenimentului dvs. !
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Hotel New Montana"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat