Benvenuti in Shopping City Suceava

4.6
7 voturi / 6 pareri
Adresa:
Calea Unirii nr. 27 Suceava
Telefon:
0729 16.56.21
Web:
http://www.benvenuti.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Benvenuti"

Incaltaminte si marochinaria de foarte buna calitate si intotdeauna din cele mai bune colectii ale partenerilor traditionali italieni reprezinta secretul succesului magazinelor Benvenuti.Selectate cu maxim de profesionalism din cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume, adica cele de la Milano si Riva del Garda, produsele din magazinele Benvenuti intrunesc conditiile pe care le doresc clientii nostri:calitate exceptionala datorata atat materialelor foarte bune, cat si modului atent de fabricare
.
Modifica descrierea

Pareri despre "Benvenuti" (6)

gabriel88 pe 14.01.2010 (11:57)

Magazinul Benvenuti a castigat increderea si respectul meu in momentul achizitionarii unui produs, care ma multumit in totalitate.
Incaltamintea este de foarte buna calitate si mereu pe gustul tuturor. Produsele sunt confectionate cu profesionalism, ceea ce se observa de la prima privire, si te face sa-ti doresti cat mai multe articole.
Sunt multumit de intreaga gama a articolelor, cat si de preturile destul de buna.
Recomand acest magazin tuturor.

cris00 pe 19.01.2010 (22:05)

BHUU

Comenteaza
cris00 pe 19.01.2010 (22:04)

Altceva...Jucarii pentru oameni mari, in ton cu moda, in trend, in...cantata am fost ultima oara cand am achizitionat o pereche de pantofi care i-au placut si sotului meu!CE mai, n la puterea k stele pentru magazin!Bine ca s-au gandit si la cei satui de bazarisme din orasul Suceava cand au deschis acest magazin!Bravo lor si MULTUMESC!

oanapl pe 22.01.2010 (17:18)

Ador incaltamintea de la Benvenuti. Anul trecut am achizitionat de la ei o pereche de cizme si pot sa spun cu mana pe inima ca au meritat fiecare banut. Sunt comode, elegante si bineinteles de calitate. Desi uneori mi se par putin cam scumpe produsele lor, totusi consider ca fac o investitie achizitionand produse de calitate.

danyR pe 17.02.2010 (16:16)

Ador posetele lor...sunt incantata si de incaltaminte...e superba, calitate garantata si preturi pe masura.

dorina-claudia pe 18.02.2010 (03:05)

Ador posetele lor...sunt incantata si de incaltaminte...e superba, calitate garantata si preturi pe masura.

narcisuk pe 29.04.2010 (11:28)

Sunt incantata de incaltamintea de la Benvenuti, in fiecare sezon ma surprinde cu modele noi, confortabile si la preturi accesibile. ...ma simt importanta si sigura pe mine la fiecare pas pe care il fac, si consider ca achizitionarea incaltamintelor de la aceasta firma este investitie sigura si de durata.

modificat de narcisuk pe 29.04.2010 (11:30)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Benvenuti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat