Origyn Fertility Center

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Meseriașilor nr. 2, bl. 10, parter Suceava
Telefon:
0756 37.95.65
Web:
http://origyn.ro
Email:
programari@origyn.ro
Modifica date de contact

Descriere "Origyn Fertility Center"

Proiectul Origyn a luat naştere la sfârşitul anului 2009, la Iaşi, din dorinţa asigurării unui suport de specialitate cuplurilor care nu pot avea copii. Origyn vine în întâmpinarea cererii tot mai mari de consiliere în terapia infertilităţii şi se adresează populaţiei din zona de Nord-Est a României. Săptămânal echipa noastră se deplasează şi la punctul de lucru de la Suceava pentru a oferi asistenţă medicală de specialitate în obstetrică-ginecologie şi reproducere umană asistată.
Intenţionăm să introducem conceptul terapiei unitare în infertilitate bazat pe faptul că infertilitatea necesită o abordare multidisciplinară. Laboratorul nostru de preparare a spermei asigură o prelucrare cât mai aproape de condiţiile ideale. Întregul proces se desfăşoară la temperatura controlată de 37° Celsius şi în condiţii de lumină redusă pentru reproducerea unui microclimat cât mai natural – element esenţial în biologia umană. Un loc, un tratament, o echipă, un rezultat – se doresc a fi elementele definitorii ale proiectului Origyn. Pentru cuplurile cu probleme în obţinerea unei sarcini poate fi prima opţiune în alegerea unei consilieri profesioniste şi asigurarea unei terapii particularizate care să identifice cauza şi să găsească soluţiile potrivite.
Echipa Origyn este o echipă profesionistă, tânără, dinamică, a cărei misiune este de a oferi servicii medicale de calitate cuplurilor cu problemă de fertilitate. Oferta noastră se bazează pe formularea unui diagnostic complet şi crearea unui tratament individualizat fiecărui cuplu. Reuşita terapeutică şi îndeplinirea dorinţei dumneavoastră sunt măsura reuşitei profesionale şi viitoarea noastră carte de vizită.
Modifica descrierea

Pareri despre "Origyn Fertility Center" (1)

IULIA pe 19.06.2011 (10:39)

am fost la mai multe clinici iasi botosani dar cum am intalnit clinica origyn la bogdan doroftei am fost impresionata de ce ca se implica in cazul tau si in primul rand asculta tot ce ai pe sufket si ras la intrebarile necesare.

nu am ce obiecta

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Origyn Fertility Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat