Scoala de dans Social Steps Dance

4.0
2 voturi / nicio parere
Adresa:
In incinta “Galaxy center”, situat pe Strada Victoriei nr 31A Suceava
Telefon:
0747 30.48.29
Web:
http://www.socialstepsdance.ro/
Email:
nfo@socialstepsdance.ro
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de dans Social Steps Dance"

Social Steps Dance este o scoala de dans din Suceava ce doreste sa imbine caracterul social, relaxant, uneori “fun” al dansului, cu tehnica si abilitatile necesare stapinirii acestei forme de arta desprinsa din viata.

Cursuri:

Cursurile se axeaza pe dansurile care se pot practica fara o coregrafie invatata in prealabil. Totusi se vor aborda si dansurile cu aplicabilitate mai scazuta, si anume citeva segmente din categoria dansului sportiv: valsurile – lent (boston) si vienez, quick step, slow fox, samba si jive. Un capitol separat este acordat tangoului in varianta de club, tangoul argentinian.

Ce inveti aici: salsa, merengue, rueda, bachata, cha-cha (din categoria latino) si vals lent, vals vienez, tango, quick step, slow fox (din categoria standard). Primul curs este gratuit.

Valsul Miresei - Daca va pregatiti pentru nunta si mai aveti cateva zile sau saptamani noi va putem ajuta sa invatati asa cum trebuie valsul de deschidere a nuntii. Este relativ simplu de invatat si de dansat, oarecum solicitant fizic dar cu rezultate imediate.

Cursuri particulare – Un profesor de dans numai pentru tine si partenera ta, conditii foarte bune, lectii de dans in sala noastra sau la domicilul tau. Ai la serviciu un program incarcat iar programul orelor de grup nu este tocmai bun pentru tine? La aceste lectii de dans in particular programul este flexibil si poate fi stabilit de comun acord.
Categorie: Cursuri de dans
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Scoala de dans Social Steps Dance"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat