Stil Biju

5.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Stefan cel Mare 20 A Suceava
Web:
http://www.stilbiju.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Stil Biju"

Societatea a luat fiinta in anul 2001 incepind cu un punct de lucru in care s-a desfasurat casa de amanet si un magazin de bijuterii avind un angajat . Pe parcursul timpului odata cu dezvoltarea activitatii societatea a mai deschis 4 puncte de lucru in Suceava din care alte 3 magazine de bijuterii si un atelier propriu de reparatii bijuterii avind in prezent un numar total de 12 angajati.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Pareri despre "Stil Biju" (3)

clara03 pe 30.03.2010 (11:26)

consider ca este cel mai bun magazin pentru alegerea unei bijuterii perfecte. In general sunt adepta bijuteriilor de dimensiuni mici, insa datorita modelelor sofisticate si elegante oferite de catre aceasta bijuterie m-au convins ca pot sa imi schimb alternativa. O chestiune este foarte buna: daca o bijuterie nu este pe marimea ta o modifica in acelasi pret si intr-un timp foarte scurt. Clentii au prioritate la atelier ceea ce mi se pare si logic. Deasemenea personalul este foarte amabil si bine prgatit: da sfaturi sincere in legatura cu ceea ce ti se potriveste mai bine (indiferent de gramaj :P) In centru este mai bine de mers caci acolo au si atelierul si preturile sunt mai accesbile decat in Mall. In general preturile nu sunt mari....un lucru cautat de toata lumea ;))

modificat de clara03 pe 30.03.2010 (11:27)

colibaby pe 01.04.2010 (12:20)

salve..bestial magazin..m-am simtit super..am cumparat cat m-au tinut buzunarele..bijuteri rafinate si frumoase...iar vanzatoarele...mana cereasca..nu erau in primul rand pisaloage!!!!serios..il recomand cu caldura...va pup

zuzu pe 19.11.2010 (22:52)

am o intrebare: am cumparat verighetele de la ei... mai exact stil biju din incinta kaufland... si au cam capatat zgarieturi de`a lungul timpului... nu stiti fac cumva si reconditionari? pt atenuarea zgarieturilor? e contra cost sau intra in pretul verighetelor?

mona pe 09.12.2011 (14:58)

odata ce le ai folosit e contra cost , nu stiu daca are dar oriunde mergi platesti

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Stil Biju"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat