Triumph - Iulius Mall in Iulius Mall Suceava

5.0
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Cal.Unirii nr.22, Iulius Mall, et.1 Suceava
Web:
http://www.triumph.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Triumph - Iulius Mall"

Marca Triumph este folosita de peste 100 de ani si firma continua calea dezvoltarii constante în noul mileniu. Multe magazine Triumph sunt deschise în orasele importante din Europa. Prezenta în Asia, India în particular, este întarita cu retele de vânzare în Mumbai, Chennai, Delhi si Bangalore. În 2001, în Europa de Est, este deschisa o fabrica cu tehnologie de ultima ora la Dunaujvaros, Ungaria.
Modifica descrierea

Pareri despre "Triumph - Iulius Mall" (3)

natana pe 24.03.2010 (12:28)

imi place ff mult lenjeria intima si imi place mult ceea ce gasesc in magazinu triumph!si are o calitate super!dar preturile sunt cam mari.....e un magazin super si cand vrei o lenjerie super gasesti acolo tot ce iti doresti!

modificat de natana pe 24.03.2010 (12:29)

11lili pe 22.06.2010 (22:25)

imi place f. mult...triumf este o marca de renume datorita calitatii..celebre fiind sutienele pt. femei ..mai ales cele care poarta cupa mare si care gasesc f. greu marimea lor.preturile sunt un pic mai mari dar decat sa iei 2 lenjerii ieftine care la cateva spalari se deterioreaza f. repede,mai ine cumperi lenjerie de la triumph dar care esti sigura ca este de calitate si rezista mai mult in timp.

davalina pe 25.06.2010 (18:43)

Lenjeria Triumph este printre preferatele mele...sunt de o calitate extraordinara...pretul e un pic cam mare (mai ales pe criza asta) dar merita.Nu prea am fost multumita de vanzatoarea din Iulius Mall dar...daca stii ce vrei te descurci si singura.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Triumph - Iulius Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat