Jolidon - Magazin Parang

4.4
5 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Victoriei nr 44, etaj 1 Targu Jiu
Telefon:
0253 21.23.23
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon - Magazin Parang"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon - Magazin Parang" (1)

christiana24 pe 20.01.2010 (21:14)

Cand merg prin Parangu intru si la Jolidon, ca sa vad noutatile si sa ma mai delectez putin . au niste piese de lenjerie extraordinara. Am avut parte si de o intamplare hazlie aici. Imi trebuia pentru o nunta un sutien cu bretele transparente, pt o rochita finuta fara bretele. Asadar, am intrat in cabina de proba si fetele mi-au adus ba diverse culori , ba diverse marimi. Pana la urma am ramas la un sutien, am mers la casa , am platit si am plecat. era imbulzeala mare. Pe scari, la coborare am aruncat la cutie o privire si am vazut 90 B. Era o marime mare, m-am intors repede si am constatat ca luasem sutienul altei doamne, din greseala, la casa. si ea era acolo vazand ca luase un sutien mai mic, adica al subsemnatei. Doamna, mai solida a ras de situatie, ca si mine de altfel. Am schimbat sutienele si am mers acasa incantata de noul meu produs achizitionat de la Jolidon.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon - Magazin Parang"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat