Centrul Medical Nova Vita San

0.0
0 voturi / 25 pareri
Adresa:
Str. Liviu Rebreanu nr. 29/A Targu Mures
Telefon:
0265 26.61.12, 0365 43.03.30, 0365 43.03.24
Web:
http://www.novavitasan.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Centrul Medical Nova Vita San"

Cu o amplasare privilegiata in zona centrala a orasului Târgu – Mures spitalul Nova Vita San detine saloane moderne care asigura confortul necesar pentru tratament, odihna si refacere a bolnavilor, oferind astfel utilitatea si facilitatile necesare desfasurarii activitatilor de spitalizare.

Spitalul este structurat pe 5 nivele avand urmatoarea organizare:

Etajul I Compartiment îngrijiri palliative si terapii complementare
Etajul II Compartiment medicina interna
Etajul III-V Compartiment recuperare medicala (afectiuni neurologice, ortopedice, posttraumatice, cornice reumatice sechelare)
Laboratorul de recuperare medicina fizica si balneologie
Laborator de analize medicale
Farmacia NOVA VITA
Modifica descrierea

Pareri despre "Centrul Medical Nova Vita San" (25)

erzsebet pe 09.08.2010 (21:41)

nimic

aztazi am fost la consult la neurochirurgie la domnul dr acs janos,la recomandarea unui specialist sa-imi vada coloana vertebrala.stiind foarte bine eu am 4 hernii de disc ,spondiloza cervicala grava,domnul dr acs nici nu ma consultat,nici nu a pus mana pe coloana si mi a spus sa fac alte investigatie ex doopler la creier,si ca am problema cu glanda,dar eu la trei luni am analize endocrinologica,si nu este nici o problema.condultatia m-a costat 200 de lei ,in care am stat 7 minute,din care 2 minute a vorbit cu recepcionera certand-o pentru ca a facuut programare la unui tigan.cumneta mea a intrat la oora dupa mine tot cu problema de coloana in care domnul doctor i-a consulta reflexele,nici de cum sa se uite la coloana macar doua secunde ,ca doar pentru asta a venit.eu nu recomand nova vita pentru nimeni,mai bine stau la rand la spitalul judetean, si poate acolo se intereseaza de starea mea de sanatate.acolo la nova vita totul este luxos ,dar din pacate serviciile din cea mai proasta calitate.sunt doctori buni,dar dezinteresati,important sa iasa bani.va dati seama?200 sute de lei ca sa faci cunostinta cu domnul doctor acscu respect tuturor clientilor care au fost la nova vita si care vor merge.

Anca pe 15.09.2011 (11:09)

Medicina cunoaste toata lumea, pacientul stie mai bine decat doctorul ce implica un consult neurologic: apropo, reflexele osteotendinoase dau relatii importante despre patologia coloanei vertebrale. Acest doctor pe care va permiteti sa-l denigrati, fara sa aveti cunostiinte elementare de medicina, este capabil dupa zeci de ani de scoala sa spuna intr-un minut in urma unor procese rapide de sinteza si a unor sinapse cerebrale functionale daca patologia cu care pacientul se prezinta fara un screen-ing prealabil este sau nu de competenta dumnealui! Si apropo: la Spitalul Clinic Judetean, dupa ore de asteptare pana se termina vizita, programul de la sala de operatii...tot de dr. Acs s-ar putea sa dati! Respect maxim pentru dr. Acs. Cu consideratie, o admiratoare a competentei dumnealui profesionale!

Comenteaza
NICOLETA BACIU pe 21.10.2010 (10:18)

Am fost internata in urma cu 6 saptamani,la Centrul Medical Nova Vita San, pentru o interventie chirurgicala (histerotomie partiala),sunt foarte multumita de serviciile centrului si echipa de medici si asistente sunt nemaipomeniti. Toata stima si respectul, ptr.echipa de la chirurgie, in special d-nului doctor ANDREI SORIN

tatiana pe 25.06.2012 (00:06)

scuze ...numele tau imi aduce aminte de o fosta colega de scoala ..din tirnaveni ..(scuze dar nu m-am putut aptine )si eu am fost foarte multumita de medici de acolo .de .dr Andrei Sorin si toti cei de acolo sint la inaltime ..conditiI foarte bune ..NIMIC de reprosat ..

Comenteaza
liliana pe 23.12.2010 (14:28)

Am fost internata la Nova Vita San in martie-aprilie 2010. Fusesem diagnosticata cu cancer limfatic. La telefon mi-au spus ca tratamentul lor naturist are si efecte citostatice, ca au medici naturisti f buni, iar daca doresc un regim alimentar anume nu este nici o problema. am platit 15 000 ron (150 milioane) pt 3 saptamani in care am fost tratata execrabil. Nu exista decat un medic naturist care lasa de dorit, iar mancarea a fost ceva cumplit, care nici porcii nu ar manca. Asa ca am plecat de acolo mai bolnava decat m-am dus, dar cu banii luati. Isi permit sa-si bata joc de oameni fara nici o rusine.Nu recomand nimanui sa mearga la clinica Nova Vita San.

Alin pe 07.03.2011 (22:54)

RUSINE !!! Am calatorit peste 200 Km pt. o probleme neurologica. Odata ajunsi la Nova Vita San am fost primiti de marele expert Acs Janos, care dupa o discutie de 1 minut a spus ca nu e de competenta dansului, si ne-a trimis la alta sectie. La iesire ni s-a explicat ca cei 200 lei costa "consultatia", si abia dupa un scandal ni s-au returnat banii.
Oare nu va este rusine...nici la o clinica privata, unde se plateste la nivel occidental nu va satura Dumnezeu?? Hotzilor!!!

laura pe 02.04.2011 (23:44)

Rusine .Copilul meu a fost operat de polipi nazali de doctorul Boris Casautan care si-a batut joc.La 5 luni de la operatie polipii au crescut la loc si pe langa banii platitipentru operatie i-am bagat in buzunar si altii.Copilul era progarmat la ora 3 la operatie la ora 2 a primit un usor anestezic si l-a operat abia la ora 6 .RUSINE

Teodora pe 02.04.2014 (22:22)

Polipii se refac daca nu stiati! eu am fost operata de acest doctor si este un medic special si foarte amabil!

Comenteaza
Carmen pe 17.04.2011 (16:23)

Am fost la consultatie in acest Centru medical si am fost foarte multumita. Am fost internata si operata tot la Nova Vita. Pot sa spun ca am intalnit doar oameni deosebiti care s-au purtat ireprosabil cu mine. Tot respectul domnilor doctori Esanu Catalin si Andrei Sorin precum si asistentelor care lucreaza acolo.
Jos palaria!

noname pe 10.06.2011 (21:23)

pt cei care nu sunt multumiti..daca este pe gratis nu va convine pt ca considerati ca nu sunteti luati in serios...daca ii scump aia este problema.la romanu nimica nu ii convine...dr acs este un medic exceptional,si cine nu este de aceeasi parere consider ca habar nu are de medicina...si pt cei 200 de ron omul ala a invatat 10-20 de ani,in perioada aceea cand cei ce comenteaza negativ pierdeau vremea la strand.medicii trebuie platiti pt ca fac un lucru care este cel mai important in viata...sanatatea...

Marina pe 11.05.2012 (10:12)

ai toata dreptatea din lume! cred ca numai romanii pot sa-si dea cu parerea in toate domeniile; iar in ceea ce priveste medicina sunt experti. As vrea ca macar unul din cei ce-si impartasesc acesta pareri "avizate" sa fi facut Facultatea de Medicina sa vada cat e de usoara, cat timp iti pierzi invatand pt ca dupa 20 de ani de studiu si munca sa te faca vre-un "calificat" in tot felul. No coment! :(

Comenteaza
privat pe 18.10.2011 (14:31)

Am fost la nova vita pt o analiza de sange si am sfarsit la smurd. In loc sa-mi ia sange din vena mi-a luat dintr-un nerv. Am lesinat acolo, iar cea care recolta sange a inceput sa rada ..Mi-a zis '' Saraca ce sa speriat ca a lesinat". Nu e prima data cand mi se ia sange in viata si nu am mai lesinat niciodata. Mentionez ca am stat 40 de minute pe hol aproape lesinata imi era rau si nimeni nu sa interesat de mine. Sotul meu ma dus in brate pana acasa ..nici nu-mi amintesc cum a urcat cu mine pana la etajul 4. In ziua aceea am lesinat de 5 ori orice lichid beam il dadeam afara. Eram deshidratata. Ai mei au chemat smurdul si sa constatat ca in loc de vena mi sa recoltat sange dintr-un nerv care facea legatura la splina. Nu recomand nimanui nova vita. Am vrut sa nasc acolo prin cezariana ..nici nu pot sa-mi imaginez ca daca de la o simpla analiza de sange mi sa intamplat asa ceva , ce sa ma mai astept dupa o operatie.

Dr. Valeu pe 26.10.2011 (12:16)

Va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste nervul care uneste vena si plina????

Sergiu pe 20.11.2011 (21:05)

Nervul se numeste ABERATII in cap gol! Daca ai mai "lesinat" de 5 ori tanti, ori erai deshidratata din cauza unor varsaturi, diaree, lipsa de aport lichidian, fie ai o boala de alta natura...iar de recoltat sange din nerv inca n-am auzit...CE ABERATII PUTETI DEBITA, INCREDIBIL!

MARIA pe 20.01.2013 (14:42)

La nova vita lucreaza asistente cu experienta si vechime in domeniul sanitar.Atita timp cit in eprubetele vaccutainer era singe in mod sigur stimabila doamna ,singele venos era recoltat din VENA!!!!! Poate ca niste asistente de la SMURD ce si-au incheiat studiile la fara frecventa la CAROL DAVILA sau la CANTEMIR v-au indus ca singele curge prin nervi!

claudiu pe 04.02.2014 (19:50)

s-a recoltat sange dintr-un nerv, nici nu ma mir ca are numele de privat. Cat de imbecil sa fi sa aberezi asemenea ineptii

Vlad pe 13.05.2015 (19:47)

Nu am mai auzit de o recoltare de sange din nerv in viata mea. Va lovit un nerv cu acul? Este IMPOSIBIL sa patiti ce descrieti, nervul si vena sunt doua chiestii diferite.

Comenteaza
CLAUDITA pe 22.10.2011 (13:58)

`la Nova vita este foarte frumos si se poarte toata lume frumos eu am de de duoa la nova vita la recuperarii si me a placut la nova vita

nimic

Maria pe 20.11.2011 (21:18)

Mergeti la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta la Neurologie II, il gasiti pe dr. Schiopu Marius, m-a vindecat fara sa ma consulte, numai s-a uitat la mine si mi-a pus diagnosticul, nu m-a costat nimic, este simpatic si frumos si destept si minunat....vi-l recomand calduros este super tare si super simpatic si stie sa zica bancuri bune si sa scrie afise super tari pe peretii camerei de garda! Cel mai meserias doctor!

Ciuhurianu Adriana pe 24.01.2012 (14:05)

Am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa si frumoasa la aceasta clinica si m-am simtit linistita si in sigurata datorita medicilor si a intreg personalului dar si conditiile igienice ,dotarea si serviciile au fost la inaltime.Cred ca trebuie sa fii rau intentionat si sa cauti cu reavointa sa denigrezi cadrele medicale si conditiile de acolo.Toate mamicile pe care le-am cunoscut acolo au avut numai cuvinte de lauda.Multumiri speciale medicilor tineri care au avut o conduita si un profesionalism de exceptie .Multumesc d-nei dr.Esanu , d-lui dr.Esanu si intregii echipe de la aceasta minunata clinica

mari pe 31.05.2012 (14:55)

Am fost internat la sectia de cardiologie a spitalulului Nova Vita unde am ajuns dupa cateva experiente neplacute in Spitalul Clinic Judetean. Diferenta dintre Spitalul Judetean si Nova Vita este de la cer la pamant. Incepand cu cele mai mici detalii, (camerele foarte curate, mancarea buna, personalul clinicii profesionist) si pana la interventia de care am avut nevoie (implantarea unui stent pe inima), am avut parte de profesionisti si recomand oricui are nevoie de servicii medicale aceasta clinica. La judetean am fost nevoit sa imi cumpar pana si fasele de care aveam nevoie, de mancare nu te puteai atinge, pe scurt conditii inumane.

vasilescu mircea pe 18.01.2014 (17:00)

puteti sa-mi spuneti ce doctor a facut interventia chirurgicala?

Comenteaza
adriana pe 07.09.2012 (13:10)

Am fost internata la nova vita pt un chiuretaj in urma unei sarcini oprite in evolutie. Tin sa precizez ca nici nu poti compara diferenta intre stat si privat. Incepand cu igiena si pana la personal. Vreau sa multumesc intregii echipe de la sectia ginecologie incepand cu dl- Esanu Catalin , anestezisti si pana la asistente. In primul rand esti privit ca om nu ca o sursa financiarea ca la stat. Recomand tuturor sa mearga cu incredere la dansii. Acolo nu exista program ca mi se schimba tura la ora 22 si plec . Daca e nevoie sta cu tine si 2 zile. Sunt niste medici extraordinari. Si sper ca la urmatoarea sarcina va fi totul bine si cu siguranta tot la ei ma voi duce.

adriana pe 23.10.2012 (10:52)

am nascut cu cezariana la nova vita si am fost foarte multumita de toata echipa de la ginecologie. diferenta fata de un spital de stat este foarte mare, incepand de la conditii si sfarsind cu modul de purtare al celor de acolo. Ma bucur ca am ales aceasta varianta, iar in privinta banilor cheltuiti, nu cred ca este mare diferenta fata de ceea ce as fi cheltuit intr/un spital public. Multumiri pentru medici si personal.

Nu sut aspecte care sa nu/mi fi placut

larisa susan pe 17.01.2013 (13:26)

Nu este adevarat ce se spune despre Nova Vita San, eu am nascut acoloi in 2011 si nu am aceasi parare, mie mi se pare ca medicii au competenta si nu isi bat joc de pacientii si tarifele sunt accesibile.Felicitari ech.respective

Comenteaza
lucia pe 19.03.2013 (09:22)

Am citit toate comentariile . Nu vreau sa aud de acest spital si nici sa i calc pragul vreodata. Faptul ca cei internati acolo se plang de bataie de joc si costuri banesti pentru servicii proaste sunt frecvente in Romania. Cei care iau apararea doctorilor sunt rude sau cunostiinte ale doctorilor. Multi doctori sunt sarlatani > vezi pe PRO tv doctor care a pus o eleva sa si amaneteze cercei din ureche ca sa i plateasca ptr un avort sarcina extrauterina

o zi buna

Sergiu pe 23.01.2014 (22:05)

Daca ajungi sa iei un caz specific intamplat cine stie unde si sa il aplici tuturor cadrelor medicale e grav, iti recomand automedicatia asa macar sunt mai libere holurile spitalului.
Apropo gandestete ca sunt multe spitale private in Tg Mures, te-ai gandit pentru o secunda ca e vorba si de concurenta? Nu, noi suntem romani, vedem si auzim doar ce vrem, iar cand vine vorba de ceva concret nu vedem nu auzim nu stim.
Si cand vine vorba de medici, aceeasi medici care ii gasiti la Spitalul Judetean lucreaza si la spitale private, motiv pentru care un CHIRURG intarzie uneori, deoarece in CHIRURGIE oricat de bun ai fi posibilitatea ca ceva sa nu mearga bine e mare. Medicina e o stiinta dar nu e atat de exacta precum pare, sau cum o fac "atotstiutorii" sa para.

Comenteaza
crinela pe 11.05.2013 (16:30)

NOTA 10*... O clinică de excepție!
Citind unele din comentarii, am plecat cu inima îndoită, nesigură de alegerea mea. Dar am rămas impresionată... medici competenți, deschiși, cu care poți vorbi relaxat. Am avut programări la trei medici din cadrul clinicii... unul mai bun decât altul, pasionați de meseria lor!
O RECOMAND CU CĂLDURĂ!

crinela pe 11.05.2013 (16:45)

Recomand Dr. Raluca Pop, cabinet Endocrinologie, Dr. Moldovan cabinet Ginecologie

Comenteaza
anamaria pe 22.05.2013 (10:36)

Tot ce era in primul an de functionare. Ma refer la sectia de recuperare.

Din pacate lucrurile s-au stricat la recuperare. Toata lumea (medici, asistente) vine la internare si face o impresie foarte buna, apoi nu se mai coordoneaza. Am fost foarte nemultumita, nu s-a vazut nici un rezultat, ba dimpotriva, sanatatea s-a alterat. La banii dati am avut alte asteptari.

angi pe 30.05.2013 (17:11)

Am nascut prin cezariana un baietel sanatos. Nu am decat cuvinte de lauda si de multumire intregii echipe de doctori. Cat despre conditiile de cazare, mancare si igiena, trebuie sa fii rau intentionat sa zici ca e la fel ca in spitalele judetene. E o diferenta de la cer la pamant. In plus, nu se primesc "atentii" si esti considerat om. Nimic de reprosat. Recomand tuturor!!!

george pe 04.07.2013 (10:46)

Am fost internat de mai multe ori la sectia de recuperare si mereu am plecat acasa multumit. Nu mi-a parut rau nici o clipa ca am ales aceasta clinica privata pentru recuperarea de care aveam nevoie dupa ce am suferit un accident. Toate cadrele medicale si nu numai s-au purtat exemplar. M+am simtit ca intr-o mare familie. O sa revin cu placere de cate ori o sa fie nevoie.

mariana pe 18.01.2014 (17:32)

Sigur au si sectii bune dar cea de recuperare este o cacialma. Daca dadeam intr-o clinica de stat banii (peste 3800 lei) eram supertratata. Feriti-va de recuperarea dela Nova Vita. La bataia de joc e care am indurat-o, ar fi trebuit sa le cer, prin judecata, banii inapoi. E sub orice
critica ceea ce numesc ei RECUPERARE!

Angela pe 26.02.2014 (22:18)

Am fost la o consultatie la dr. Madaras Alexandru in 2010 cred ( sau 2011) si as dori sa iau legatura cu d-lui prin prin email. Ma poate ajuta cineva? Multumesc mult.

BANYAI STELA pe 20.05.2014 (09:48)

Am fost internata cu nepotica mea la D-na Dr. Muica Lucia, careia vreau sa-i multumesc inca odata pe aceasta cale. Cuvintele sunt prea sarace ca sa exprime multumirea pentru absolut toate serviciile si absolut tot personalul. Daca ar fi sa accord un calificativ, Acela ar fi F.BINE. Si e putin spus. Profesionalism! Promptitudine! Amabilitate! Respect. F. mult respect! Si in afara de emotiile dinaintea operatiei, ne-am simtit f. bine. Ca acasa! Toate cele bune tuturor. Voi recomanda cu multa caldura Nova Vita.

Mi-a placut absolut totul.

maria pe 10.06.2014 (22:24)

imi vine in minte proverbul:la sacul laudat.....
eu mi-am programat sora la o tiroidectomie totala,nefiind asigurata mi s-a spus ca se percepe o taxa de 1500 ron in plus fata de cel afisat(3300 ron).am acceptat.mi s-a "repartizat" un chirurg se numeste dr, Popa Dragos.in ziua operatiei aflu ca i se cere 5600 ron.am cerut lamuriri.nu am primit decit umilinta,iar sora mea a fost pur si simplu scoasa din cabinet.cam atit despre NOVAVITA.am tot respectul pt,toti medicii,dar acest individ(pt,ca daca il numesc medic jignesc acesti oameni)a avut o comportare mizerabila.ulterior am aflat ca este managerul spitalului.

brindusa pe 23.06.2014 (11:43)

am fost internata doua saptamani la acest spital.personalul este respectuos conditiile sunt bune si sunt foarte multumita de rezultatul tratamentelor efectuate acolo.recomand tuturor sa mearga cu incredere. d-na dr. Miclaus este un medic extraordinar care te vindeca pe jumatate numai prin felul in care iti vorbeste si prin atentia pe care ti-o acorda.nici un alt medic nu m-a consultat asa cum dumneaei a facut-o exact ''ca la carte'' meticulos cu simt de raspundere si cu dedicatie pt meserie.le multumesc tuturor pt felul in care m-au tratat.felicitari

Anca pe 23.02.2015 (19:49)

Medicii, personalul mediu si de ingrijire care isi fac datoria cu profesionalism desi sunt bataia de joc a patronatului, prost platiti, dispretuiti, nevoiti sa dea piept cu nemultumirile pacientilor care platesc enorm pentru servicii minimale; doar ei mai salveaza fata Novavitei

Preturile foarte mari, coplata nejustificata, servicii minimale, lipsa posibilitatilor de investigatie pentru o multime de patologii desi la internare reclama e mare ulterior esti plimbat la diverse investigatii contra cost, pe langa suma de 180-200 RON/zi platita de pacient si pe langa suma decontata de CAS! Pana si pentru consultatiile solicitate pe parcursul internarii (doar sunt medicii spitalului!) trebuie platit suplimentar!!!, senzatia ca pacientul e o vaca de mult pentru profitul patronilor; bataie de joc! Recomand spitalul de stat, aceeasi doctori cu experineta ii gasesti la stat; in plus au putini medici cu renume in oras care sa lucreze acolo si cei care au fost au plecat probabil nemultumiti de dispretul la care au fost supusi alaturi de pacientii lor si au preferat sa nu-si compromita numele prin asocierea cu Novavita.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Centrul Medical Nova Vita San"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat