Libraria Alexandria - Promenada Mall

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Strada Gheorghe Doja 243 Targu Mures
Telefon:
0265 32.61.93
Modifica date de contact

Program "Libraria Alexandria - Promenada Mall"

Zilnic : 10.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Libraria Alexandria - Promenada Mall"

Aparuta in 1952 sub denumirea de Centrul de Librarii Suceava, societatea isi schimba numele in 1991 in Sedcomlibris SA. Incepand cu anul 2005, librariile sunt reunite sub brandul Alexandria Librarii.

Astazi putem vorbi de o retea de 30 librarii prezente in 8 judete: Suceava, Bacau, Iasi, Valcea, Sibiu, Arad, Mures si Hunedoara. Suprafata totala de vanzare insumeaza peste 15.000 mp.

Pentru acest an pregatim lansarea unei noi librarii in Buzau, iar anul 2009 va aduce multe alte deschideri, cel putin 3 fiind deja perfectate: Bucuresti, Deva si Oradea. Alexandria Librarii isi propune sa devina unul dintre cele mai importante lanturi de librarii din tara.

Alexandria este un brand puternic, cu un imens potential pentru ramura in care activeaza. Avand circa 200 angajati, firma isi propune pentru acest an o cifra de afaceri de 6 milioane euro. Domeniul nostru principal ramane cartea, insa produsele de papetarie, birotica, jucariile si multimedia creaza un mix de care suntem cu adevarat mandri.

Orientarea noastra catre fascinantul taram al lecturii este clar exprimata inca din slogan: Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu.

Libraria Alexandria din cadrul Promenada Mall Tg. Mures a fost deschisa in luna august a.c. si este una dintre cele mai frumoase locatii din retea. Suprafata totala de vanzare este de peste 300 mp. Oferim un numar de 15.000 articole insumand carte, papetarie, multimedia, jucarii, articole de marochinarie, etc.
Categorie: Librarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Libraria Alexandria - Promenada Mall" (1)

Ada31 pe 07.10.2010 (14:52)

Amabilitatea vanzatoarelor si gama variata de rechizite, carti din diverse domenii, Totul.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Libraria Alexandria - Promenada Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat