Metro - Targu Mures

4.7
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str. Gh. Doja 233 Targu Mures
Telefon:
0265 20.21.50
Fax:
0265 20.21.98
Web:
http://www.metro.ro/
Email:
secrdir.tgm@METRO.ro
Modifica date de contact

Program "Metro - Targu Mures"

Luni - Sambata: 06.00-22.00
Duminica: 08.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Metro - Targu Mures"

METRO Cash & Carry este, pentru cei peste 20 de milioane de clienti profesionisti din întreaga lume cea mai atractiva sursa de achizitii pentru satisfacerea nevoilor afacerii lor.
Grupurile noastre tinta de clienti sunt : hoteluri/restaurante/companii de catering (HoReCa), revânzatori si persoane fizice autorizate.
METRO Cash & Carry este un specialist în vanzarea cash&carry de produse alimentare si nealimentare.
Oferim aproximativ 20,000 de produse alimentare si 30,000 de produse nealimentare în centrele noastre de distributie. Avem o mare specializare în domeniul produselor proaspete.
Categorie: Hypermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Metro - Targu Mures" (4)

MATYAS pe 17.02.2010 (11:53)

Si in hypermarket-uri gasesti multe modele de genti/posete si incaltaminte. La preturi accesibile, pentru toate buzunarele.

CECYL pe 17.02.2010 (19:27)

Se gasesc genti/posete si in hypermarket-uri. Diverse modele, culori, la preturi accesibile pentru toata lumea.

Nicoleta pe 10.09.2015 (15:12)

Preturii atractive

Angajati plictisiti, informatii la telefon execrabile; sunt doua variante daca suni la Metro; sau nu ti se raspunde,sau ti se raspunde doar dupa insistente stand la telefon minute in sir .

NEAGU MIRON pe 15.12.2016 (05:44)

Am trait chiar astazi o adevarata Poveste de Craciun. Am poposit la finele lunii noiembrie la METRO Tg. Mures pt. a completa cu un numar de 20 globuri ceea ce am gasit initial la METRO Sibiu. Am plecat acasa la Medias depozitand produsele destinate pachetelor de Craciun pt. membri sindicatului pe care-l pastoresc de mai bine de 25 de ani, in garaj, urmand sa trecem la placuta indeletnicire in saptamanile urmatoare. La pregatirea cadourilor pt. incropirea pungilor - shoc total: superbele globuri cu leduri de la METRO Tg. Mures "lipseau cu desavarsire". In conditiile in care factura era martorul de netagaduit ca am achitat si trecut cu marfa de caseria METRO, dupa "rasturnarea" tuturor locasurilor unde ar fi putut sa se ascunda "netrebnicile", am facut o incercare, as zice la limita disperarii la distanta de 21 de zile de la data procurarii, de a suna la numarul de telefon METRO Tg. Mures de pe factura. O prima raza de soare a ajuns pana la Medias cand D-na Rebeca de la celalat capat al firului, mi-a promis ca va investiga situatia pana la finele zilei de lucru. Nu va povestesc cum am umblat cu telefonul "la purtator" dintr-o camera in alta pt. a nu rata un eventual apel. Desi orele inaintate mi-au anulat orice speranta, fix la orele 21,00 a venit vestea trasnet: D-na Rebeca m-a anuntat ca mi-au gasit coletul pe care-l lasasem (habar nu am prin ce imprejurare) in parcarea magazinului. Astazi tocmai am fost la Mures pt. recuperarea globurilor cu sufletul imbogatit de atitudinea unor oameni care au demonstrat dincolo de valoarea materiala a obiectelor pierdute, ca cinstea si respectul pt. client sunt mai presus de orice si asta inseamna PROFESIONALISM. Am impartasit acolo cuiva ca gestul D-nei Rebeca si a colegilor sai ca si a altora (pompierul care a resuscitat recent un catelus prin respiratie gura la gura) ne redau increderea in valoarea acestei natsii cum nu resusesc s-o faca cohorte de politicieni. Multumesc METRO Tg. Mures si tuturor salariatilor sai, si va marturisesc ca la plecare am procurat si pomul de Craciun de acolo pt. a fi completa Povestea de Craciun pe care ati oferit-o. La Multi Ani!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Metro - Targu Mures"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat