Altex - Iulius Mall in Iulius Mall Timisoara

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. A. Demetriade, Nr. 1, Complex Comercial Iulius Mall Timisoara
Web:
http://www.altex.ro/
Modifica date de contact

Program "Altex - Iulius Mall"

Luni – Duminica: 10:00 – 22:00 Modifica programul

Descriere "Altex - Iulius Mall"

Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 50 de magazine deschise in toate orasele din tara. Altex ofera clientilor sai o gama de produse perfect adaptata nevoilor clientilor, la cele mai mici preturi, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic.

Altex colaboreaza cu un numar insemnat de furnizori, in portofoliul sau fiind inclusa o gama extinsa de produse apartinand unor marci, precum Philips, Panasonic, Sony, Thomson, Daewoo, Whirlpool, Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun etc.
Modifica descrierea

Pareri despre "Altex - Iulius Mall" (3)

Atim Pavel pe 18.06.2014 (19:49)

mi-a placut imprimanta cumparata,canon pixma mg2450,in 02.04.2014 ora 19:13,de fara horatiu pentru mine socrul sau,atim pavel.

Pa-i nu mi-a placut deloc faptul ca un cartus cel negru era gol iar colorul pe jumatate.Sper sa fie o greseala a vanzatorului si nu un obicei al ALTEXULUI.Rog sa-mi trimiteti integral si pe sfert sau jumatate, cele doua cartuse,pe adresa ATIM PAVEL,com.Bozovici,nr.438,CS,327040,altfel le trimit la ANPC BUCURESTI,nu la OPC Timis,si pot sa demonsrez ,dupa cum stiti, cate copii am facut.Nu cred ca e cazul sa va bateti joc de cumparatori.Spersa fie o greseala a vanzatorului si nu un obicei al unei firme atat de serioasa si renumita ca ALTEX.Astept raspuns urgent, prin E-mail.P.Atim.

Atim Pavel pe 25.06.2014 (12:25)

V-am mai spus si data trecuta ca mi-a placut imprimanta CANON .

Nu mi-a placut ca nu mi-ati trimis e-mailul cu raspuns la problema cartuselor,pe care mi l-ati dat:Negru aproape gol iar cel color umplut pe jumatate.Astept raspunsul dvs.prin e-mail meu de mai sus.Nu raspundeti nici la telefon!!??Desi v-am sunat.
Astept.Multumesc anticipat.

vancea claudia daniela pe 23.03.2018 (23:13)

buna ziua
am cumparat un produs de la dvs
momentant sunt plecat din localitate
as dori sa mi da ti o adresa de email prin care putem tine legatura fiind o situatie mai speciala si dorind sa rezolvam problema la nivelul magazinului dvs
va multumesc anticipat

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Altex - Iulius Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat