B&B Collection - Bega Shopping in Bega Shopping Center

4.7
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str.Carol Telbisz, Nr.2-4 Timisoara
Telefon:
0256 49.36.54, 0721 28.77.06
Web:
http://www.bbcollection.ro/
Modifica date de contact

Descriere "B&B Collection - Bega Shopping"

B&B Collection este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii. In prezent, compania ofera clientilor produse certificate original prin intermediul a 90 de magazine din intreaga tara. Patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor (B&B Collection, Splend'or, Kultho si Be in time) isi asteapta pasionatii de orologerie si accesorii de lux. B&B Collection este, de asemenea, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor cosmetice de lux. Specialistii in frumusete intampina clientii in cele 45 de magazine din intreaga tara (Kendra - 5, B&B - 40) cu sfaturi profesioniste despre ingrijire si machiaj.
Modifica descrierea

Pareri despre "B&B Collection - Bega Shopping" (3)

Ana-Maria08 pe 28.03.2010 (18:10)

B&B Collection- este cea mai avantajoasa bijuterie de unde imi achizitionez bijuterii din diferite metale pretioase, sunt renumiti pentru modelele exclusiviste care pot avea pietre pretioase sau semipretioase in functie de preferintele fiecaruia. Detin si cele mai inedite modele de ceasuri la preturi acesibile. Bijuteriile sunt deosebite prin eleganta si finetea lor. Pentru mine este intotdeauna o placere sa-mi achizitionez cate un accesoriu sau o bijuterie ori de cate ori am ocazia .

calia pe 30.03.2010 (14:12)

intradevar,un magazin plin de slendoare,din toate punctele de vedere.E locul potrivit de unde pot sa iau cadoul perfect pentru mine sau persoanele dragi.Merita toata atentia acest magazin!

Alexandra pe 28.12.2011 (01:42)

Magazinul are un look elegant

Atitudinea vanzatoarelor. Neinteresul fata de client.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "B&B Collection - Bega Shopping"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat