Casa de moda Livius

2.0
1 vot / 11 pareri
Adresa:
B-dul 16 Decembrie 1989, nr. 14 Timisoara
Telefon:
0722 20.20.91
Web:
http://www.facebook.com/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Casa de moda Livius"

L-V: 09.00-18.00
S: 10.00 - 14.00 Modifica programul

Descriere "Casa de moda Livius"

Salonul de moda Livius este un atelier de creatie vestimentara, specializat in designul si executia rochiilor de mireasa si de ceremonie.

Rochia de mireasa este probabil cea mai scumpa si mai speciala piesa de imbracamintre pe care o veti cumpara vreodata. Este rochia care trebuie sa fie "perfecta" din toate punctele de vedere: stil, material, textura, culoare. Alegerea unei rochii de mireasa este o experienta unica, cu adevarat speciala, dar nu lipsita de greutati.

Este o experienta care necesita in primul rand mult timp si multa atentie din partea viitoarei mirese, intr-o perioada in care timpul e asa de pretios.

Salonul de moda Livius va ajuta sa economisiti timp, punandu-va la dispozitie un numar mare de rochii de mireasa , accesorii si consultanta.
Modifica descrierea

Pareri despre "Casa de moda Livius" (11)

pilipeti pe 14.05.2010 (08:54)

Am achizitionat rochia de mireasa de la salon livius in urma cu 2 luni. Modelul care l-am ales arata foarte bine iar pretul era destul de ok fata de alte magazine. In momentul in care am venit la prima proba dupa o luna de la plata avansului mi-au adus alta rochie total diferita. Se pare ca in ziua in care am platit eu avansul mai exista o fata cu numele de familie ca si al meu doar o litera diferita. Dupa ce si-au dat seamna de confuzie mi-au garantat ca imi termina rochia intr-o saptamana. Vazand modelul celalalt am facut si eu modificari la rochia mea, inclusiv broderia.De la prima proba au mai trecut insa 3 saptamani in care am sunat de 3 ori sa vad ce se intampla.Prima data mi s-a spus a nu sunt singura clienta si ca mai au de lucru. A doua oara am sunat si am rugat daca nu au modificat broderia sa o lase pe cea initiala, dar mi s-a spus ca s-a cusut deja, iar a treia oara mi-au dat de inteles ca au refaut rochia deoarece eu nu am fost hotarata cu acea broderia si daca eu nu mai am rabdare pot incerca si una cu broderie care este gata sau sa mai astept 2 saptamani. Am hotarat sa o incerc pe cea care era gata. Mi-a placut doar ca le-am spus sa scoata cateva mici detalii. La penultima proba acele detalii nu au fost scoase deoarece nu au uitat.Dupa ce am ajuns la un inteles mi-au spus ca nu mi se poate scurta rochia in functie de pantofi pana nu achit intreaga suma a rochiei, bineinteles ca nu am acceptat. In cele din urma am obtinut rochia dupa o lupta care a durat mai mult de 2 luni. Ideea este ca rochia a fost exceptionala si a meritat nervii si efortul. Atat va sfatuiesc mergeti din timp sa achizitionati rochia de mireasa sa fiti sigure

Nedelcu Diana Mariana pe 22.06.2010 (13:54)

Sunt putin panicata pentru ca am platit rochia integral,a trecut deja o saptamana ,am sunat si nimeni nu imi raspunde la telefon.
Trebuia numai sa mi-o scurteze nimic mai mult.
VA rog contactati-ma.

denisa pe 04.02.2011 (14:05)

mia placut rochiile de mirese sunt super

acum 2 saptamani am facut invitatii pentru botez si dea bea mrtii le da

denisa pe 08.02.2011 (19:01)

imi cer mii de scuze invitatiile leam primit la timp si sunt super

ifrim alina pe 26.09.2011 (20:18)

va pot spune ca mi-am cumparat rochia de la aceasta casa de moda si sunt foarte multumita !am fost trata ca o printesa !multumesc doamnelor ce lucreaza acolo!

a fost forte grea rochia dar a meritat !

carla pe 20.07.2012 (17:16)

Nu va panicati chiar daca vi se cere sa platiti integral rochia ca vo face la timp.mie asa mia facuto.

ce a fost mai naspa a fost ca mi s-au descusut niste perle intre timp cat mio modifica si a trebuit sa imi iau eu altele sa mi le pun ca altfel arata urat si pliurile s-au descusut putin fiindca au picat perlele

alina pe 31.08.2012 (18:34)

n-au facut nimic cum trebuie! de doua ori mi-au gresit corsetul,rochia e taiata stramb, banda cu pietre a fost lipita stramb,sub piept ,materialul corsetului se increteste,v-ul corsetului este cusut stramb,voalul fustei este tot agatat, mi-au dat jos o funtita de la fusta si au lasat sa atarne atele,sa nu mai spun ca fusta pica de pe mine si corsetul e multprea scurt,toatea astea dupa doua vizite cu probleme.am incercat sa fiu ingaduitoare dar nu se poate cu asemenea angajate!!!!!!voi depune plangere la ITM!!!!!!!! VREAU SA M-I SE RETURNEZE BANII!!!!

alina pe 31.08.2012 (18:40)

sa numai spun ca mai am o saptamana pana la nunta si nu stiu unde voi gasi alta firma sa-mi faca rochia intr-un timp atat de scurt! sfatul meu pt celalalte mirese este sa intre pe site-ullor si sa vada alte commenturi de la miresele nemultumite, ca mine,pt ca nu sunt singura!!!

bosneac livius pe 03.09.2012 (15:17)

Rochia a fost achizitionata din stoc in data de 18.06.2012cu pretul de 1190ron facand parte dintr-o colectie anterioara, rochia a fost RIDICATA in data de 14.08.2012 si a fost returnata dupa 2 SAPTAMANI cu motivul ca avea pe corset o pata de fard si era agatat.AM ACCEPTAT refacerea corsetului am facut altul care la proba de sambata liniile cusaturii nu au fost paralele si vi sa spus ca le remediem pana luni adica astazi cand trebuia sa veniti sa ridicati rochia.Casa de Moda Livius Va returneaza Banii

Va multumesc

Ing Livius Bosneac
Administrator
Casa de Moda Livius

Casa de Moda Livius pe 03.09.2012 (16:55)

Fac o rectificare, deoarece nu am fost foarte punctual in mesajul anterior. Modelul rochiei era de pe stoc dar corsetul vi s-a facut pe masura si era perfect. Dvs. plecand cu el ACASA si revenind dupa doua saptamani ati spus ca era agatat. Noi am vazut ca era si murdar de fond de ten cand l-ati adus. Am acceptat sa vi-l refacem desi cel mai probabil dvs l-ati agatat acasa tot incercandu-l insa am vrut sa va ajutam. Putem sa credem si ca dvs. l-ati folosit la un alt eveniment ( de exemplu cununia civila). V-am facut un alt corset cu care ati plecat si din nou ati revenit dupa mai multe zile spunand ca nu e bine cusut si fusta "atarna" pe dvs. Ati plecat din salon sustinand ca sunteti multumita si de 2 ori v-ati razgandit. Tot ce invocati dvs. trebuie spus in salon la proba deoarece de aceea se numeste proba pentru a se finisa si a fi rochia pe masura si pe gustul fiecarei mirese; nu pe internet. Scopul nostru este sa avem mirese multumite insa consideram ca modul in care dvs ati procedat nu este corect. O zi buna!

alina pe 04.09.2012 (15:03)

imi cer scuze pentr-u incovenient. totul a fost la un aces de nervi si ma bucur ca problemel dintre noi sa rezolvat imi cer scuze incodata va multumesc ptr tot

Comenteaza
cristina pe 16.02.2013 (01:26)

eu am cumparat rochia de mireasa impreuna cu accesopiile de la acest salon si vreau sa spun ca am fost foarte multumita.doamnele de la salon sau purtat foarte frumos cu mine.dar am o intrebare la dumneavoastra.eu mi-am cumparat rochia de mireasa de la salonul dumneavoastra in 2010.rochia e in stare foarte foarte buna. se poate sa o vand salonului dumneavoastra? multumesc

Laura pe 26.03.2013 (15:17)

Doar rochita

Servicile lasa de dorit, vanzatoarele sau comportat foarte urat dupa ce am cumparat o rochita scumpa de la ei, nici nu se punea vorba de seriozitate, si cum vad de altfel acuma numerele de telefon nu mai sunt bune si nici macar nu mai au bunul simt fata de clienti de a anunta ca s-a schimbat numarul, doar suntem in ROMANIA

Motiu Adriana pe 07.08.2013 (16:03)

Rochiile superbe, doamnele de acolo foarte dragute

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casa de moda Livius"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat