DERMART

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Liviu Rebreanu, nr. 69 Timisoara
Telefon:
0727 88.30.34, 0356 44.62.32
Web:
http://www.dermart.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "DERMART"

Luni
16-20
Marti
9-12
Miercuri
9-12
Joi
16-20
Vineri
16-20 Modifica programul

Descriere "DERMART"

DERMART este un cabinet medical de dermatologie in Timisoara, specializat in diagnosticul si tratamentul afectiunilor medicale, estetice si chirurgicale ale pielii.

Va oferim consultatii GRATUITE de dermatologie estetica!

"Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru si, totodata, cel mai vizibil si mai vulnerabil. Putem spune ca ne reprezinta, ca este cartea noastra de vizita. Intreaga noastra personalitate este puternic influentata de aspectul corpului si pielii si de imaginea pe care ne-o facem despre acestea inca din perioada copilariei.
Furtunile hormonale din perioada adolescentei si, odata cu trecerea anilor, razele soarelui, stresul, poluarea si utilizarea timp indelungat a unor produse de ingrijire nepotrivite, duc la alterarea calitatii si aspectului acesteia. Iata suficiente motive ca, incepand de azi, sa acordati mai multa atentie pielii dumneavoastra. Daca ati luat aceasta decizie, indiferent ca este vorba de o afectiune medicala sau din motive doar estetice, este o hotarare importanta si este firesc sa fiti informati si sa doriti sa va simtiti “pe maini bune”.

Daca v-ati hotarat sa apelati la serviciile medicale ale cabinetului medical de dermatologie DermArt, este bine sa stiti ca prima vizita va consta intr-o consultatie amanuntita, care va dura aprox. 30 minute, in care vom stabili un plan de tratament individualizat. Eventualitatea unei proceduri, medico-chirurgicale sau estetice, va fi discutata in cadrul aceleiasi consultatii. Va voi raspunde la orice intrebare legata de afectiunea d-voastra sau de procedurile recomandate. Consider foarte importanta legatura medic-pacient pe toata perioada tratamentului.

Doresc ca DermArt sa insemne mai mult decat un cabinet medical dermatologic unde experienta ca medic specialist dermatolog sa ajute la redobandirea sanatatii si frumusetii pielii dvoastra. Doresc ca cei ce trec pragul cabinetului nostru sa aiba parte de acel “ceva” ce este absolut necesar pentru a se simti in siguranta: respect, prietenie si confort."
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "DERMART"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat