Farmacia Enigma - Eugeniu de Savoya

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Eugeniu de Savoya nr.7 (in zona Piata Unirii) Timisoara
Web:
http://www.enigmanaturale.ro
Modifica date de contact

Descriere "Farmacia Enigma - Eugeniu de Savoya"

Scopul nostru final este de a da calitate vietii, indiferent de durata ei, caci in primul rand oamenii sunt aceia care pot face mai mult pentru sanatatea lor printr-un mod de viata ce promoveaza o abordare mai cuprinzatoare a tuturor aspectelor legate de sanatate. Aceasta presupune schimbarea stilului de viata, a alimentatiei, a modului de tratare a bolilor, afectiunilor si dezechilibrelor.

Conform acestei credinte, recomandam ca orice tratament medical abordat sa se asocieze cu un tratament bazat pe plante, aditivi si nu in ultimul rand cu o gandire pozitiva.

Politica firmei este axata pe calitate, echilibru si armonie. Asadar echipa este formata dintr-un colectiv calificat (asistenti, farmacie, medici, biologi) ce ofera oricand raspunsuri si sfaturi problemelor diverse cu care se confrunta consumatorul.

Varietatea de produse se doreste a fi un raspuns la cat mai multe cerinte si necesitati.

In categoria alimentelor de origine vegetala, ne straduim sa aducem o cat mai mare diversitate de produse, fara aditivi chimici, pe cat posibil produse ecologice., cu garantia calitatii lor. Aici intra condimente, uleiuri, samburi, germeni, cereale integrale, alge, diverse preparate din cereale etc.

In grupa de suplimente nutritive, incercam sa acoperim cerintele existente, dar ne straduim sa promovam si prevenirea bolilor, tratarea lor cu produse cat mai bune calitativ, bazate pe extrase naturale din plante, de culturi biologice si preturi accesibile tuturor categoriilor de consumatori.

Gama de produse si de intretinere corporala este conceputa pe extrase din plante si uleiuri natutrale, acoperind toate grupele de varste.

Speram sa redam tuturor armonie, echilibru si sanatate.
Categorie: Toate farmaciile
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Farmacia Enigma - Eugeniu de Savoya"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat