Jolidon - Iulius Mall in Iulius Mall Timisoara

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Demetriade nr. 1, parter Timisoara
Telefon:
0256 24.76.52
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon - Iulius Mall"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon - Iulius Mall" (2)

ca42 pe 01.07.2010 (12:02)

Am cumparat lenjeria Jolidon din diverse locatii, atat din Timisoara cat si din alte orase, dar bunavointa vanzatoarei din Mall m-a impresionat.
Desi am ajuns la final de program a fost foarte draguta cu mine si m-a servit cum prea putini vanzatori mai stiu sa o faca. Am apreciat foarte mult calitatea serviciilor ei, pe langa calitate produselor pe care deja o cunosteam.

lisandra2 pe 27.08.2010 (19:08)

calitatea produselor e exceptionala,vara asta am avut un costum de baie jolidon la care am tinut foarte mult.nu o cumpar doar din iulius mall,de fiecare data cand am ocazia sa merg in alte orase si gasesc modele noi imi achizitionez in functie de buget;))si n plus o femeie se simte mai bine cand stie ca si a luat ceva care i place

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon - Iulius Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat