Orsay - Iulius Mall

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Strada Aristide Demetriade nr.2-4 Timisoara
Telefon:
0256 27.01.21
Web:
http://world.orsay.com/
Modifica date de contact

Program "Orsay - Iulius Mall"

L-D : 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Orsay - Iulius Mall"

ORSAY – THE FEMININE STYLE ofera femeilor interesate de moda outfit-uri feminine la preturi rezonabile. Actuala colectie diversificata si individuala va sta la dispozitie. Femei din 17 tari europene împart împreuna cu ORSAY bucuria de a fi intotdeauna în pas cu moda. Colectiile ORSAY ofera pentru orice ocazie un outfit potrivit. Colectia City ofera outfit-uri de bun gust, atât pentru locul de munca, cât si pentru plimbari în oras.

Casual impresioneaza printr-un Look trendy, lejer si feminin pentru timpul liber, iar colectia Party, rafinata, garanteaza o prezenta deosebita seara.

Prin deschiderea noului magazin din Bucuresti, Orsay îsi extinde reteaua pâna la 7 shop–uri în România. Extinderea retelei nu se opreste aici, alte noi shop-uri fiind deja planificate.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Orsay - Iulius Mall" (1)

assined pe 23.03.2010 (19:42)

Cred ca este un magazin ptr toate femeile, chiar sunt fascinata de el, si nu sunt singura, mereu este plin, mereu vanzatoare amabile si nu doar in Timisoara, chiar si al Arad, gasesti tot ce vrei, cu gust, pe toate culorile, eu aici prefer sa imi fac cumparaturile.Intr-o zi am stat 2 ore si ceva, in alte magazine as fi plecat de mult si din cauza preturilor si din cauza fetzelor pe care l-e primeam de la vanzatoare.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Orsay - Iulius Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat