Restaurant Intermezzo

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Piata Unirii 3, (colt cu Vasile Alecsandri) Timisoara
Web:
http://www.restaurant-intermezzo.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Intermezzo"

Cine priveste astazi Piata Unirii observa pe coltul cu str. V. Alecsandri o cladire masiva, cu fatada in stil baroc. Acum 253 de ani cladirea avea doar un parter si un etaj si nu se stie din ce motiv a fost numita "La Elefant".

Aici isi avea sediul si celebra cafenea Wendt - citata in scriereile de acum un veac. Aici si-a gasit locatia si restaurantul italian "Intermezzo" - alegand subsolul cladirii, o pivnita cu pereti grosi din caramida. Totul a inceput din dorinta de a exista un local unde sa te poti simti "ca si acasa" si pentru placerea de a-ti gazdui prietenii si cunostiintele.

Restaurantul "Intermezzo" isi intampina clientii cu o atmosfera rustica si ofera posibiliataea de a savura cele mai gustoase mancaruri cu specific italian. Localul isi propune sa atraga prin bucataria usoara, care sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi.

Meniul contine o selectie atractiva de aperitive, supe, fripturi, preparate cu peste sau fructe de mare, diverse sortimente de pizza, precum si deserturi si diferite bauturi.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Intermezzo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat