Salon Siluette Contur

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
victor babes nr.20 Timisoara
Telefon:
0771 64.40.20, 0356 46.65.66
Web:
http://www.siluettecontur.ro
Email:
salon@siluettecontur.ro
Modifica date de contact

Program "Salon Siluette Contur"

Luni - Vineri intre orele 9:30 - 21:30,
Sambata intre 10 - 16 Modifica programul

Descriere "Salon Siluette Contur"

Frumusetea iti da intotdeauna un plus de incredere in tine si sa fim sincere ca atunci cand observi ca intorci priviri te simti minunat ca sa nu mai vorbesc ca zambesti continuu. E un sentiment care te face sa spui "ce frumoasa e viata!". Insa daca vrei sa te simti mult mai frumoasa, ai nevoie de o schimbare de look.

Traim intr-o lume in care stresul e un must-have asa ca pentru a-ti ridica moralul intotdeauna cel mai bun leac e “gaseste-ti timp sa te ocupi de tine“.

"Sunt prea grasa!", "Tenul meu e plin de riduri!" …… "Vreau sa fiu frumoasa!", cam la aceste propozitii se rezuma gandurile noastre referitoare la complexele ce au reusit sa se introduca in viata noastra mai mult ca niste poveri.
Dar oare nu ne-am simti mai bine in pielea noastra daca am arata bine in fiecare sezon? Ne gasim scuze, dar pe care la un moment dat o sa le regretam si o sa ne punem intrebarea "De ce nu m-am ocupat de silueta mea,de tenul meu, mai din timp, chiar daca faceam pasi putini si usori?" ...

Niciodata nu e prea tarziu sa intri in lupta cu ridurile! Ataca-le! Alunga-le! Netezeste-le. Recapata-ti stralucirea.
"Sterge" complexele din viata ta si alege sa te simti bine in pielea ta la fiecare pas cu ajutorul solutiilor concrete pe care ti le oferim noi.

Vino sa incerci la SILUETTE CONTUR ,alaturi de o echipa tanara,dinamica si pregatita sa te ajute sa-ti recapeti increderea in tine pusa la dispozitia ta ca tu sa te simti bine intr-o atmosfera calda, intima, discreta, sa te simti din nou frumoasa si plina de viata!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Salon Siluette Contur"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat