Scoala de Soferi Krebs

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Ana Ipatescu, Nr. 12, Sc. A, Ap. 7 Timisoara
Telefon:
0356 43.89.89, 0256 30.68.88, 0745 30.68.88, 0728 30.68.88
Web:
http://www.krebs.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Scoala de Soferi Krebs"

Scoala de soferi a fost infiintata in Timisoara in anul 1996, dupa o lunga experienta in conducerea autovehiculelor in trafic intern si international, ruland pe soselele Europei, mult peste 1 500 000 km la volanul diferitelor tipuri de autoturisme, microbuze, autocare normale si etajate.

Ideea infintarii unei scoli de soferi in Timisoara mi-a venit in urma colaborarii cu o firma germana de transport international de persoane. Aceasta firma, pe langa activitatea de transport, avea ca obiect de activitate si scoala de soferi. Aici luand legatura atat cu patronul firmei cat si cu instructorii auto, am fost atras pentru prima data de frumusetea acestei meserii. Acesti oameni deosebiti mi-au insuflat ideea calitatii in pregatirea elevilor, importanta fiecarei ore de pregatire teoretica si practica si nu cea a cantitatii care se practica de multi instructori de la noi.

Imi doresc ca prin calitate si profesionalism, firma sa ajunga in cel mai scurt timp cea mai buna scoala de soferi din Timisoara.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Scoala de Soferi Krebs"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat