Starbucks - Iulius Mall Timisoara in Iulius Mall Timisoara

5.0
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Aristide Demetriade Timisoara
Web:
http://starbucksromania.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Starbucks - Iulius Mall Timisoara"

Bine aţi venit la Starbucks! Dacă ne vizitaţi pentru prima dată, permiteţi-ne să vă povestim câte ceva despre noi. Starbucks Coffee Company este liderul mondial în comercializarea şi prăjirea cafelei, dar şi o marcă de cafea de renume, cu mai mult de 14.000 de cafenele în America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, America Latină şi Coasta Pacifică.

Suntem devotaţi servirii celei mai bune cafele din lume şi oferirii clienţilor noştri cea mai rafinată experienţă a cafelei – producând în acelaşi timp beneficii sociale, economice şi în folosul mediului înconjurător al comunităţilor în care ne desfăşurăm activitatea. Noi credem că este posibil să ne meargă bine şi să facem bine în acelaşi timp.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Starbucks - Iulius Mall Timisoara" (2)

lavinyca pe 13.03.2010 (16:37)

De cand s-a deschis Starbucks in Timisoara sunt o clienta fidela a lor. Imi plac foarte mult sortimentele de cafea pe care nu le ofera, dar la fel de mult imi plac si prajiturelele de la ei. In fiecare duminica dimineata eu si preietenele mele obisnuim sa mergem sa ne bem cafeaua acolo pentru ca ne place atmosfera de acolo.
Imi cumpar de la ei si cafea boabe pe care mi-a fac acasa.

lisandra2 pe 11.11.2010 (21:06)

clienta fidela imi place tot de la personal cat si locatia(desii sunt o persoana nemultumita in general.unde mai potrivit decat in mall?mie imi e accesibila zona asa ca e clar...cafeaua bauta acolo ,intr-o atmosfra ca aceasta e perfecta

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Starbucks - Iulius Mall Timisoara"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat