Venus Salon

0.0
0 voturi / 16 pareri
Adresa:
Str. Fagului nr. 26 Timisoara
Telefon:
0731 39.13.21, 0734 18.83.03
Modifica date de contact

Program "Venus Salon"

L-V: 10.00 - 20.00 Modifica programul

Descriere "Venus Salon"

Categorie: Impachetari
Modifica descrierea

Pareri despre "Venus Salon" (16)

vlase nicoleta pe 25.01.2011 (16:10)

Ma numesc Nicoleta Vlase , sunt managerul Salonului Venus si nu ma dau sefa salonului chiar sunt. Sunt grasa deoarece am nascut ceea ce nu se intampla tuturor femeilor , sa aiba sansa sa nasca copii , mai ales sanatosi, chiar si la cei 38 ani ai mei!
Ceea ce s-a scris mai sus este clar ca e urmarea invidie concurentei neloiale.Nu am spatiu ? Ba am ! Nu v-ati terminat abonamentele , poftiti de va programati!
Avem foarte multe cliente active care pot confirma faptul ca suntem seriosi , curati si de cuvant!
Stimata Doamna in drumul careia este salonul dati-va adevarata identitate si aveti curajul sa va asumati cele scrise!
Si eu pot afirma foarte multe despre saloanele concurente dar nu o fac deoarece nu e treaba mea.Eu nu trimit spioni ca sa aflu ce oferte se mai lanseaza in" tirg" .Jegosi sunt si oamenii , adica caracterele lor! Si inca ceva ! Invatati sa mintiti ! Parerea mea despre Salonul Venus este cea mai buna si in asentimentul meu sunt toate clientele noastre!

clienta pe 20.07.2012 (21:31)

salon ce nu exista vai de capul tau sa-ti fie rusine

lavinia pe 16.08.2012 (17:06)

ce se aude cu salonul?mai am sedinte neterminate si am tot sunat pe nr-ul de pe fluturase si este in afara ariei.

clienta 2 pe 03.09.2012 (18:17)

despre aceasta persoana, respectiv Nicoleta Vlase, nu am decat un cuvant - O ESCROACA. Am sedinte ramase si nu raspunde pe nici un numar de telefon. RUSINE

ALTA CLIENTA TZEPUITA pe 08.10.2012 (21:50)

nu va mai obositi, salonul e inchis....m-am dat cu capul de poarta cand m-am dus sa ma conving ca salonul e inchis si ca "doamna" mi-a tras tzeapa. Oricum era jegos rau. Pacat ca nu mi-am dat seama de la inceput, m-am aruncat sa cumpar superoferta de Paste inainte de a apuca macar sa fac 2 sedinte din voucher...asa ca am ramas cu o gramada de sedinte platite si nefacute....pacat de copii aceia care lucrau acolo. Aveau maini bune si bun simt!

Comenteaza
adriana popa pe 07.02.2011 (11:31)

Buna ziua stimate cititoare si cliente ale salonului VENUS si...viitoarelor cliente!!

VA DAU REPLICA IN CALITATE DE CLIENTA A SALONULUI si va pot asigura de super serviciile sale, amabilitatea sefei si a personalului cat si a activitatii prestate!
Domneste o curatenie impecabila, totul este sterilizat, personal dragut, amabi si supercalificat.
Mai intai mergeti sa va convingeti si apoi emiteti comentarii.
Chiar va reconmand sa apelati la acest salon, care ofera promotii, abonamente si bonusuri cum nu gasesti la nici un salon in Timisoara.Chiar si pe criza sefa are idei care ne stimuleaza sa mergem la saloane si sa nu uitam sa fim feminine.

BRAVO DOAMNA NICOLETA PENTRU IDEILE SUPER PE CARE LE PROMOVEAZA SI PERSONALULUI ACESTUI SALON!

Adriana Popa

Dorina Crasnic pe 07.02.2011 (12:44)

Buna tuturor!
Eu sunt clienta de aproape un an, ceea ce inseamna k sunt f.multumita!!!daca nu as fi fost, nu mai mergeam....am de unde alege in oras saloane de infrumusetare!
Am facut tratamente, masti si masaj si totul a fost de nota 11!!!si sunt o persoana pretentioasa!este adevarat k am avut un mic "incident" verbal cu o tanara angajata.....dar d.na Nicoleta a stiut sa rezolve problema!.....si mai trebuie sa fim intelegatori cu tinerii angajati!!!numai cine a reusit sa.si faca o firma stie la ce ma refer!!
Individa care a scris comentariul....probabil face parte din aceasta categorie de tineri,care au impresia k in sec.xx bunul simt nu mai conteaza!!???CONTEAZA!!!!si veti constata pe masura ce va maturizati!!
Este bine sa apara si nemultumiri in comentarii ptr.ca duc la progres,cum bine se stie!.....dar individa Alina ar trebui sa invete sa scrie si sa se exprime civilizat!!!in primul rand.....si pe urma sa mearga la salon de infrumusetare!!!!degeaba ai "ambalaj" exterior.......daca lipseste total CONTINUTUL!!!!!
ca dovada,d.na Nicoleta a raspuns f.civilizat!Felicitari!!......greutatea este problema ei, nu a mea ca si clienta!
Pe mine ma intreseaza serviciile de calitate,apreciez aspectul salonului,ora de programare si caslificarea angajatelor cat si produsele f.bune care se folosesc!......d.soara Deborah de ex.a facut curs de calificare la cea mai buna scoala din oras si credeti.ma va veti convinge dupa primul tratament!Inca o data felicitari d.nei Nicoleta k a reusit si in 2010, un an greu de criza,sa treaca cu bine si ii doresc si in acest an Succes!

Cum am spus este greu sa faci educatia unui personal angajat daca nu a primit.o in primii 7 ani de acasa!!!
Dar cu diplomatie si rabdare orice greseala se poate repara!

samantha pe 30.03.2012 (13:56)

simata doamna, daca din februarie 2011 n-atzi mai dat pe la "prea minunatul" salon (!?), nu suntetzi la curent cu noutatzile... Niciodata situatzia nu a fost atat de roz pe cat o descrietzi (suntetzi partinitoare, nicidecum obiectiva), dar de aprox. 10-11 luni acest "salon" (de fapt o spelunca), este un dezastru, asa ca nu-i mai facetzi apologia...
personalul de baza (si de calitate) i-a plecat "Doamnei" din cauza ca era platit foarte prost, sau deloc, su cu mare intarziere.
de aceea nici nu prea mai are clientela, pentru ca nu mai are ce servicii sa ofere. Maseurii au plecat pe capete, cosmeticienele - la fel... E datoare vanduta in tot orasul si inca mai incearca sa fraiereasca pe unii si pe altzii ... asa ca NU PERSONALULUI ANGAJAT II LIPSESC CEI 7 ANI DE ACASA...
ATZI FOST LA SEDIUL DE PE TELEGRAFULUI??? UN DEZASTRU, O BOMBA ECOLOGICA.
SA AUZIM NUMAI DE BINE.

sabrina pe 19.04.2012 (23:13)

aveti mare dreptate, am auzit de la foarte multe persoane ca nu au primit salariul din cauza ca "doamna" nicoleta se plangea de foame. chiar am stat de vorba cu o fosta clienta ce nu a m-ai brut sa revina la salon din cauza ca sefa i se plangea de fiecare data, presupun ca se plangea pt a primii ajutor material din partea clientei

Comenteaza
Madi pe 12.02.2011 (11:06)

Salut, si eu sunt foarte multumita de salon si de Nicoleta. Sincer, nu am nimic de reprosat si merg la acest salon de ceva vreme (masaj). Bravo Nicoletei si bravo personalului de la masaj, sunt niste oameni deosebiti, pasionati de ceea ce fac si cu mult bun simt. Le doresc numai bine!

Gabriela Boldu pe 07.04.2011 (11:18)

Parerea mea, la care am dreptul stimata doamna Nicoleta Vlase, este ca salonul Venus nu isi respecta clientele, iar nr de maseori-3 la cateva zeci bune de cliente este insuficient, de unde reiese haosul care domneste in acel salon si clientele nemultumite, care exista, sunt multe si in numele carora va scriu.

nicoleta vlase pe 27.11.2011 (01:12)

Iar parerea mea este ca daca aveti sedinte de programat este imposibil sa nu le puteti programa daca ati fi dorit cu adevarat. Asta o pot confirma clientii nostri fideli. Pai va rog frumos sa nu va mai erijati in a fi purtatoarea de cuvant a nimanui si sa faca bine fiecare sa vina sa discute personal cu mine si nu cred ca cineva care si-a dorit sa isi epuizeze sedintele in timpul de valabilitate a abonamentului nu a reusit sa o faca . Cat despre angajatii mei ,credeti-ma am luat masuri radicale! Nu pot garanta educatia celor pe care ii angajez pana nu ii cunosc mai bine si pentru aceasta trebuie sa treaca o perioada de timp. Iar despre haos ar fi cazul sa nu mai vorbim! Haosul domneste in toata tara asta a nimanui deci, ce pretentii aveti de la cei mici cand cei mari sunt asa cum sunt? Nu este o scuza insa faptul ca ati postat aici dovedeste intentia d-voastra de a lovi in mine sau in salon .Si asta nu este tocmai OK!

Comenteaza
adela popescu pe 27.05.2011 (11:24)

pe telegrafului 72 unde este acum salonul este o mizerie

adela popescu pe 27.05.2011 (11:33)

Noua locatie(TELEGRAFULUI) o ascunde de SANEPID. E murdar, ofertele inseala clientii!!!!!! Cumperi oferte dar nu sunt locuri sa te programezi.Asa mizerie nu am mai gasit la nici un salon din TIMISOARA . PACAT. URAT!

nicoleta vlase pe 27.11.2011 (01:02)

Nu ascund de nimeni nimic domnisoara artista! Macar sa iti fi ales un pseudonim de bun simt . Pacat ca lumea e cam nesimtita! Da! In momentul inb care ai postat umila ta parere eram acasa cu fiul meu bolnav de varicela pentru ca nu aveam cu cine sa-l las,avea doar 1 an si 2 luni si nu sunt o mama denaturata cum sunt multe mame! Asa ca mizerie este in mintea ta si in sufletul tau ! Pofteste de vezi cum arata ,asta doar daca iti dai adevarata identitate daca nu abtinete ! Cine are de comentat sa isi dea adevarata identitate inainte de orice,sa isi asume cele sustinute , nu sa te ascunzi dupa deget! Iar mizeria existenta atunci acum nu mai exista si oare dece? Pentru ca am luat masuri radicale impotriva lichelelor!

OCLIENTA pe 05.04.2012 (09:41)

care "lichele", duduie? pai cum le-ai angajat daca erau lichele? ti-au plecat cei mai buni profesionisti (!), harnici, onesti, curatzi, dar pacaliti de niste aparentze si , banuiesc, de niste promisiuni. ferice de cei care s-au hotarat sa plece mai devereme...
la ce ti-ar folosi daca comentatorii si-ar da "adevarata identitate"??? La cat esti de marsava, cine stie ce ti-ar mai trece prin cap! si ce cuvant este "abtinete" ?poate "abtzine-te" !
fii sigura ca daca am postat acest comentariu stiu exact ce spun si mi-l asum in totalitate (comentariul, evident).

Comenteaza
maracuja pe 04.07.2011 (21:36)

?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- ca nu am putut beneficia de abonamente. Am platit si am luat tzeapa;
- mizeria crunta din toata locatzia
- atitudinea "patroanei" fatza de clientzi;

nicoleta vlase pe 27.11.2011 (00:55)

Acum ori esti clienta ori esti o fosta angajata? Hotaraste-te! Tot caracter de natura indoielnica ai din moment ce nu iti dezvalui adevarata identitate. Mizerie? Pai cum sa mai stea angajatii la tigari si barfe daca ar fi facut curat? E usor sa lovesti atunci cand omul e vulnerabil are necazuri! DAR! exista un mare DAR! Exista Dumnezeu si el face dreptate si adevarul va iesi curand la iveala! Mizerie si dezinteres din partea fostilor mei angajati a edxistat, nu neg dar in ce conditii? Cand eu am avut copilul bolnav,mama mea tocmai murise si nu aveam pe nimeni sa ma ajute.Iar naparcile si-au scos capul sa muste! Halal caracter ,halal educatie! De acum insa mi-am invatat lectia !

nicoleta vlase pe 27.11.2011 (00:57)

Iar despre faptul ca nu ai reusit sa beneficiezi de sedinte e vina in primul rand a ta ! Cine s-a tinut de programari si epuizat sedintele.Dar cand iti programezi sedinte si nu vi la salon ce ai vrea sa asteptam pana binevoiesti sa apari peste 2 ani? Pot confirma clientele serioase ca sedintele se onoreaza ! ;'e usor a scrie vresuri cand nimic nu ai a spune!"

nicoleta vlase pe 27.11.2011 (01:26)

Si inca ceva: cea mai buna razbunare e succesul!

alin vlase pe 16.02.2012 (13:04)

Cine este Nicoleta Vlase?

ENIKO pe 30.03.2012 (14:03)

te faci ca nu sti?! pai e sora ta, nu? ai fi putut s-o mai sfatuiesti de bine, daca nu cumva si tu esti la fel ca ea, din acelasi aluat, cum se spune. iN ORICE CAZ, V-A FACUT NUMELE DE RUSINE IN TIMISOARA.

alin pe 06.05.2012 (13:33)

pe fratele ei il cheama Florin (stimata doamna presupun) iar aceea de care intreb eu ar fi trebuit sa o cheme altfel Gidea ...pe numele de fata...ca numele meu nu vreau si nu mai are dreptul sa il poarte...iar partea cu aluatul...im treburile Nicoletei nu ma bag atata timp cat nu se refera la fiica noastra .Cu stima Ex...

eniko pe 20.05.2012 (21:51)

imi cer scuze, nu stiu cum o cheama de fata, imi pare rau penru confuzie... in orice caz, e o nesimita, are datorii la jumatate din timisoara, si are tupeul sa nu recunoasca, ii platesc altii datoriile...! ati fost inspirat (inspiratie DIVINA,cred!) ca ati ales sa scapati de ea. aveti grija de fetita, nemernica de ma-sa ii va otravi sufletul!! nu o lasatzi !!!

Comenteaza
Maria pe 13.01.2012 (15:11)

din can in cand aud maseuzi buni

Oricat domna Nicoleta neaga, salanol este murdar! Si intr-adevar iti iei tzeapa cu programarile pentru ca niciodata nu sunt locuri si cand, in sf ai loc, ti se anuleaza programarea! De nenumarate ori am fost si am asteptat minute in sir sa imi onorez programarea, fara sa mi se dea vreo explicatie pertinenta pentru intarzierile frecvente! Regret ca mi-am cumparat abonament la acest salon! Nu-l recomand nimanui!
Si se vede mai sus atitudinea patroanei!

maracuja pe 30.03.2012 (12:21)

cu adevarat? NIMIC.
Totul e o spoiala, praf in ochi...
mizerie crunta,
aparatura de doi bani,
servicii de toata jena.

nesimtzirea "patroanei"
lipsa de profesionalism (tot a ei)
incaseaza banii in avans si nu respecta programarile.
nu plateste angajatii, din care cauza majoritatea au plecat de la ea (cei buni, profesionisti, care si-au gasit imediat loc de munca)
lipsa de caracter a patroanei: nu e posibil sa dai vina "pe soarta" ca sa justifici o serie de matrapazlacuri . Numai cleintul pe care il respecti te respecta...

adriana popa pe 30.03.2012 (19:44)

Am parcurs cu atentie remarcile urate ale unor domnisoare,si ma minunez de lipsa de obiectivitate !
Eu sunt clienta salonului si ma declar foarte multumita! Am avut o criza de sciatica, am facut o luna tratamente( fizioterapie, tratament injectabil ), dar MASAJUL TERAPEUTIC executat de PROFESIONISTII salonului, ma readuc la viata! fara exagerare!
Tot persoanalul este foarte amabil au MAINI DIVINE SI DE AUR, ....sa -mi fie scuzata remarca...dar domnisoarele de mai sus....poate cautau masaje...EROTICE....
Este curat, muzica ambientala placuta, .....lumea este reau, invidioasa, carcotasa!
Doamna NIcoleta, nu puneti la suflet.....cea mai buna reclama este faptul ca va barfesc......gura lumii u o astupa nimeni!

A..era sa uit...si fiica mea, care este medic, este clianta salonului, suntem amandoua foartee multimiteeee !!!!!!

La mai mare Doamna Nicoleta,
VA PUPAM!
ADRIANA si NADINA

sabina pe 19.04.2012 (23:25)

stii cine cauta masaj erotic ??? chiar ea... NICO
doar in masaj erotic era la baiatul de la masaj pe nume Eduard. din masaj in masaj pana s-a facut cu un bebelas ...

Comenteaza
sabina pe 19.04.2012 (23:23)

angajatele sunt foarte prieteneoase

intr-adevar salonul este groaznic. doar clientele cu bani sunt respectate, iar cele ce au venit pt reduceri si oferte, sunt tratate urat. salonul este foarte murdar. desigur este din cauza angajatelor nu din cauza sefei. dar fetele nu au avut nici o motivatie sa lucreze, dar sa mai faca si curat.

"doamna" sefa a inceput si aici sa se planga cum i-a murit mama si s-a inbolnavit copilul. acelasi caracter il are si la salon. doar se plange si emana energie negativa clientelor.
auzi tu nico, de ce nu sta edi de la masaj pe langa copil, ca doar e tatal ....

fost angajat pe 07.06.2012 (17:29)

Sabina...am lucrat acolo si-ti pot spune ca pur si simplu nu aveam cand sa facem curat.Programarile erau puse fara pauza nici macar 5min intre ele si de aceea existau si intarzieri pentru ca nu puteam scoate clientii afara sa se imbrace ca noi sa aranjam sala pentru urmatorul masaj si nici nu puteam sa luam din timpul pe care l-au platit.Oricum,consider ca daca am fost angajat am fost angajat ca maseur nu ca personal ce se ocupa de curatenie!!!N-am fost platit corespunzator nici pentru munca mea de maseur deci pentru ce sa fac munca in plus?Inteleg sa mentin curatenia pe care o gasesc numai ca era o problema,nu exista acea curatenie.Inca mai am bani de luat de la aceasta DOAMNA Nico dar mi-e si frica sa ma duc pentru ca sunt sigur ca n-o sa mai vad nimic! P.S. stimate cliente,va rog sa nu mai vorbiti in numele angajatilor pentru ca doar noi stim cum am fost tratati!

fost angajat pe 07.06.2012 (17:37)

Si ai dreptate ca persoanele cu bani au inaintare si sunt respectate de Nico.Abonamentele se vand dupa fata omului si dupa masina care e parcata in fata salonului.

Comenteaza
Mari pe 21.05.2012 (18:04)

Este un salon de toata jena,"doamna" de la receptie cand o suni...nu mai sunati acuma ca nu am cum sa va fac programare azi sunati luni,dar programul este si sambata.......am zis nah asta e greseala mea,sun in alta zi nu raspunde ....intr-un final raspunde femeia si-mi zice ca nu ma poate programa ca e in concediu treaba asta mi-a zis-o de 2 ori concediu dupa pasti si-a luat o saptamana dar concediu acuma in mai asta nu o mai cred!!!!!Din 6 sedinte de masaj doar 2 am facut,cum faci asa primesti doamna patroana sper ca te-ai imbogatit cu banii aia de la vouchere!!!Sa fii fericita si u si salonul tau!!!!SA NU MAI CUMPARATI NICI UN VOUCHER DE PE ZUMZIIIIIIII PT ACEST SALON NU SE MERITAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

fost angajat pe 07.06.2012 (17:35)

Mari e dreptul tau sa-ti faci sedintele!Ea a luat bani de pe urma ta.Sunt banii tai deci trebuie sa beneficiezi de ceea ce ai platit,daca nu trebuie sa-ti restituie banii inapoi.Sunt sigur ca nu esti singura in aceasta situatie dar......

Comenteaza
geory pe 26.05.2012 (22:42)

doamna draga mintiti cu nerusinare la salon nu este mizerie mergeti la alte saloane unde o vedeti ca in sala unde se face masaj sunt foarte multe aparate unde se mai si alte proceduri e un zgomot infernal dar clientul il suporta ,in schimb la noi se pastreaza intimitatea clientului si cel mai impotant avem bun simt fata de toata lumea ce vine la salon. daca sunteti frustrata sau aveti probleme haideti la un masaj de relaxare sau consultati un psiholog nu aruncati cu noroi in persoane ce au muncit sa aiba ceva in viata

clienta pe 09.07.2012 (23:11)

nimic!!!

o prostie de salon!dupa ce ca au plecat toti angajatii care faceau masaj calumea...acum acest minunat salon a fost inchis.Si nici nu mai aveam o groaza de sedinte de facut cu care evident...MI-AM LUAT O MARE TEAPA.

Mos Craciun pe 11.12.2012 (00:56)

Sa merg si eu?
Mai e deschis sau chiar s-a inchis cum spune lumea?
Cat despre doamna Nicoleta: am sa ii spun 2 vorbe personal !!!

Craciunita pe 23.02.2013 (13:26)

DA,este inchis!:) jigodia care avea salonul(ca nu poate fii numita altfel)s.a evaporat.unde s.o fii evaporat atata grasime si jeg..doar ea stie.oricum,un lucru e cert,nu doar tu ai sa.i spui 2 vorbe..din partea mea direct un scuipat pe fata:D

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Venus Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat