Complex Turistic Insula

5.0
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Portului Tulcea
Modifica date de contact

Descriere "Complex Turistic Insula"

Desi situata in “buricul targului”, si simti pulsul evenimentelor cotidiene, al nebuniei din oras, esti aproape de magazine si totusi … departe de toate acestea si inconjurat de liniste.
Situata la 10 min de mers pe jos de ambarcatiuni ce duc spre Delta Dunarii, la 2 minute de gara, 5 minute de autogara, 5 minute de farmacie, 5-15 minute de centrul orasului, complexul insula va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un mod unic.
Ambianta placuta, meniul bogat si mancarea atent preparata, la care se adauga dotarea cu aparatura profesionala de sunet si lumina, precum si posibilitatea de a viziona un film sau un meci de fotbal intr-un cadru familial, plimbarile pe lac cu barci si hidrobiciclete, pasarile exotice, plimbarile in jurul complexului, placerea de a juca sah, tenis de masa sau biliard, ocazia minunata de a va relaxa in balansoar in compania unei carti… sunt doar cateva dintre motivele pentru care va invitam la COMPLEXUL INSULA.
Modifica descrierea

Pareri despre "Complex Turistic Insula" (3)

nutzy81 pe 13.03.2010 (10:15)

Un loc super de distractie :) .
Eu am adaugat locatia.

ioneladivina pe 15.04.2010 (13:54)

e super atmosfera. merg foarte des cu prietenele mele

ninel pe 07.07.2011 (12:40)

Fratilor, e nemaipomenit aici ! Vegetatie super, apa curata, liniste si atmosfera de jungla, palpitant, incitant si binefacator pt. distractie si ...sanatatea noastra. Merg aici in fiecare seara cu amicii si...cu tipe faine.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Complex Turistic Insula"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat