Galleria Arad

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Aurel Vlaicu, nr. 225 - 235 Arad
Telefon:
0257 24.22.42
Email:
judit.a@gtcromania.ro
Modifica date de contact

Program "Galleria Arad"

Luni - Duminica: 09:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Galleria Arad"

Situata pe artera principala din Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, si construita sa fie punctul central de intalnire din Arad; Galleria Arad are placerea sa ofere alternative viabile din toata lumea pentru o scara larga de vizitatori de toate varstele.
Galleria Arad este o destinaţie nouă pentru oricine detine un spirit inovator şi pasiunea pentru descoperire, iar experienţa merge dincolo de cumpărături într-o atmosferă arhitecturala unica.

Gasim aici Hypermarket-ul Cora, faimosul retailer Inditex Group (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear), Cinema City, Fitness Pure, Intersport si zeci de branduri ce isi pun amprenta in tendinţele globale, toate introduse cetăţenilor din Arad, pentru prima dată, prin Galleria Arad.

Cele mai bune branduri globale si locale, cele mai tari cafenele şi restaurante, te asteapta în Galleria Arad între 09:00-22:00 pentru 365 de zile pe an. Galleria Arad isi invita vizitatorii la cumpărături matinale de la Hypermarket-ul CORA, la exercitii in sala de gimnastică Pure Fitness, la un film tarziu la Cinema City sau la momente de divertisment în Casino Elite.
Categorie: Malluri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Galleria Arad"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat