ENO & PUNITA in Magazinul Universal Star

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nicolae Balcescu, nr. 62 Brasov
Telefon:
0723 38.34.60
Web:
http://www.facebook.com/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "ENO & PUNITA"

Punita Concept este un brand românesc, dezvoltat din pasiunea noastră pentru crearea bijuteriilor din pietre naturale, prețioase și semi-prețioase. De peste 11 ani oferim clienților nostri o gamă largă de bijuterii hand-made, unicat, precum coliere, brățări, cercei, lucrate pe fir de argint, argint aurit, cupru sau oțel chirurgical.

Pe parcursul procesului creativ am incorporat și alte materiale precum ceramică, lemn, os, semințe, piele lucrată manual, piele intoarsă, snur cerat din bumbac etc.
Materialele folosite sunt importate direct de către noi și corespund criteriilor centrale ale produselor noastre – calitate și durabilitate.

Oferim clienților nostri o varietate largă de bijuterii potrivite oricărui tip de ocazie – de la ținute business la cele elegante sau casual.

Credem că fiecare tip de piatră minerală subliniază frumusețea persoanei care o poartă și poate aduce, de asemenea, un beneficiu prin proprietățile sale curative.

Datorită unei lungi colaborări cu magazinul “Galt” – București, comercializăm de asemenea branduri de ceasuri elvețiene renumite: Mondaine, Grovana, Swiss Military, precum și curele de ceasuri, marca Morelatto (Italia), din piele naturală și piele ecologică.

Pentru a fi mereu în întampinarea clienților nostri, preluăm comenzi și reparații atât pentru bijuterii cât și pentru ceasuri.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "ENO & PUNITA"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat