STAR-IMBRACAMINTE, CAMASI, LENJERIE PENTRU BARBATI in Magazinul Universal Star

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nicolae Balcescu, nr. 62 Brasov
Modifica date de contact

Descriere "STAR-IMBRACAMINTE, CAMASI, LENJERIE PENTRU BARBATI"

Raionul de Îmbrăcăminte ptr. Bărbaţi de la etajul II poate deveni magazinul preferat al tuturor bărbaţilor care ţin la imaginea lor. Fie că sunteţi amator de îmbrăcăminte elegantă, fie că preferaţi hainele sport sau casual, doar aici puteţi găsi cea mai variată gamă de produse din oraşul nostru!

Raionul de la etajul II vă oferă tot ceea ce vă doriţi în materie de îmbrăcăminte masculină, stil şi accesorii la modă pentru bărbaţi. Pe lângă confecţii, vă oferim ciorapi, lenjerie, cravate, curele, pălării şi şepci, eşarfe, fulare şi umbrele, ca şi o gamă variată de cămăşi.

Cămăşile Cătălin Botezatu sunt un punct de atracţie al Raionului de Îmbrăcăminte bărbaţi, adresat tuturor celor ce vor să iasă din tipare! Colecţia de cămăşi Cătălin Botezatu excelează nu doar prin produse smart-casual, dar şi prin cămăşi elegante ce se pretează cu adevărat unui bărbat discret şi rafinat.

Confecţiile oferite de Raionul nostru – pantaloni, sacouri, costume, tricotaje, vă vor face ziua mai bună doar prin simpla purtare!

Vă prezentăm modele realizate din materiale de cea mai bună calitate ce vor deveni un element indispensabil al garderobei dvs!
Categorie: Haine barbatesti
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "STAR-IMBRACAMINTE, CAMASI, LENJERIE PENTRU BARBATI"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat