Anais Medical Center

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Bdul Aviatorilor Nr. 67 Bucuresti
Telefon:
021 222.17.82
Fax:
0402 12.22.17
Web:
http://www.anaismedical.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Anais Medical Center"

Atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. Plecand de la aceste ganduri a fost conceputa clinica Anais Medical Center. A fost gandita pentru ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o institutie medicala de elita, iar drumul de la intrare pana in fiecare cabinet a fost refacut de multe ori.Ne dorim sa impresionam in mod placut, oferind atat spatiii elegante, confortabile, calde, aparatura cea mai performanta in domeniu, dar mai ales servicii medicale de excelenta. Si asta pentru ca medicii, alaturi de intreg personalul clinicii sunt cei care contribuie la mentinerea standardelor asumate.
Ne-am dorit ca aceasta clinica sa fie “altfel”, atat pentru noi cat si pentru pacientii nostri. Am reusit, insa vom continua sa vrem mai mult!

Va asteptam cu drag, sa va convingeti! La noi veti gasi ceea ce cautati demult!
Modifica descrierea

Pareri despre "Anais Medical Center" (1)

Arthemis09 pe 24.05.2010 (04:23)

O clinica privata situata central, intr-o zona totusi linistita, unde se poate ajunge usor cu metroul, Centrul Medical anais ofera curatenie, caldura, obiectivitate si seriozitate clientilor sai. De cate ori am vreo mica problema ginecologica, revin la Dl. Dr. Pana cu incredere.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Anais Medical Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat