Bella Rosa in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4 Bucuresti
Telefon:
031 437.89.46
Email:
office@bella-rosa.ro
Modifica date de contact

Descriere "Bella Rosa"

Sunteți în căutarea unui cadou special? Vreți să impresionați și să aduceți zâmbetul pe chipul cuiva drag? Aveți un eveniment important pe care doriți să-l decorați cu florile potrivite? Răspunsul la aceste întrebări este Florăria Bella Rosa din AFI Palace Cotroceni.

Florăria Bella Rosa vă aduce cele mai fascinante, proaspete și senzaționale buchete de flori și aranjamente florale din București, indiferent de sezon.

BellaRosa înseamnă înalte standarde de calitate atât în privința florilor, cât și a materialelor ce însoțesc aranjamentele noastre. Lucrăm doar cu accesorii florale ale producătorilor de top și flori atent selecționate de la furnizori de renume din Ecuador, Olanda și România.

Echipa noastră este formată din adevărați profesioniști, absolvenți ai cursurilor de specialitate în artă floristică și design floral, ce vă stau mereu la dispoziție cu idei și sugestii pentru a vă ușura alegerea. Astfel, toate aranjamentele pe care vi le oferim dau dovadă de originalitate, eleganță, sensibilitate și rafinament.

Clienții care ajung în Florăria Bella Rosa devin clienți fideli!
Categorie: Florarii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bella Rosa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat