Blue Spa Salon

4.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Sos. Virtutii,nr.148 Crangasi,sector 6 Bucuresti
Telefon:
0728 01.18.61
Web:
http://www.bluespa.ro
Email:
programari@bluespa.ro
Modifica date de contact

Descriere "Blue Spa Salon"

Traim intr-o lume a posibilitatilor, avem atatea lucruri la indemana! Si totusi ne lipseste exact ce este mai pretios: timpul. Timpul pe care ar trebui sa ni-l acordam noua insine. Suntem mereu pe fuga, mereu obositi, mereu preocupati de tot si toate.
Ei bine, misiunea noastra este sa va facem pe toti cei care ne veti calca pragul sa uitati de toate grijile, sa va relaxati pentru a va reincarca cu energia necesara de a o lua de la capat cu forte proaspete.
A sosit vremea sa va preocupati si de voi insiva, nu doar de ceilalti. Cu totii stim ca frumusetea vine din suflet. Iar daca esti ingandurat, si trist si obosit, acest lucru se vede. La Blue Spa iti vom sterge toate urmele oboselii de pe chip, iti vom relaxa trupul si mintea. Si vei arata minunat! Caci ce bine te simti cand arati bine, nu-i asa? Cata incredere si forta capeti!
Modifica descrierea

Pareri despre "Blue Spa Salon" (3)

florentina_aylin pe 04.09.2011 (17:18)

Personal dragut, servicii OK

L-au mutat in Crangasi

Maria pe 27.02.2012 (09:24)

In trecut mergeam la Vali pentru mani si pedi (acum este in postnatal). In prezent sunt clienta Monicai de la cosmetica. Toate fetele sunt ok. Preferatele mele sunt Vali si Monica.

Adina pe 17.11.2012 (17:26)

Am facut o programare pentru tuns, mi-a placut foarte mult ce mi-a facut, a ascultat ce vreau si a facut cum am vrut eu, preturi f bune, m-am tuns la Carmen, recomand!

Mi-am facut programare la si jumate si abea la fix m-a primit, desi pentru mine nu a fost mare problema lucrul asta. Per total mi-a placut si voi reveni cu siguranta.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Blue Spa Salon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat