BodyExprim

4.8
4 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bdul. Constructorilor, nr. 29 A, etaj. 1, Intrarea se face prin spatele cladirii. Bucuresti
Telefon:
021 220.30.42, 0730 07.61.63
Fax:
021 220.30.42
Web:
http://www.bodyexprim.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "BodyExprim"

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Centrul nostru dispune de patru sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie doua vestiare pentru copii, vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.

Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!
Modifica descrierea

Pareri despre "BodyExprim" (6)

stanescu andreea pe 08.03.2011 (21:57)

Foarte tare acest site si colegrafiile .Mi-au placut la rima vedere !!!!!!!!!!
Am o intrebare :Dar acest curs este si pt copii???Mai ales STREET DANCE-ul????Ca pe mine m-ar interesa , dar ma gandesc daca pot sa intru .........Eu am 11 ani si invat la o sc din militari dar stau in crangasi si ma gandeam ca giulestiul este aproape de mine .poate pot sa vin la dvs!!!...................Se poate?????Daca este sa imi dati raspunsul dati la aceasta adresa de mess:[email protected]

Loredanaraluca pe 16.03.2011 (01:15)

Imi place ca e mereu curat, si orele se tin in prezenta instructorilor. Preturile sunt mai ridicate, insa se justifica prin prezenta instructorilor.

Vestiarele sunt cam mici, si uneori chiar si salile de dans se cam aglomereaza

BodyExprim pe 14.02.2012 (12:51)

Buna ziua! Multumim mult pentru aprecieri! S-a rezolvat si problema cu vestiarele. Am mai deschis inca un rand atat pentru adulti cat si pentru copii.

Comenteaza
Veveee pe 21.03.2011 (17:27)

Una dintre cele mai bune sali la care am fost. Cursurile foarte antrenante, personalul calificat si cu o purtare ireprosabila. O larga varietate de activitati, atat din punctul de vedere al varstei participantilor, cat si pentru nevoile fiecaruia.

Uneori instructorii din orar nu corespund cu cei care vin sa tina cursul.

BubuAnda pe 22.03.2011 (17:47)

Mi-a placut foarte mult cum se desfasoara orele.Este mereu curat si salile arata fosrte bine. Instructorii sunt foarte de treaba.

Vestiare foarte mici.

Miruna pe 31.08.2012 (02:43)

Sali curate

E ok, dar nu pentru dans, numai pentru fitness, la dans e asa ceva.. ca sa fie.

Claudia pe 18.09.2013 (21:51)

Apa curata, temperatura ok.

Vestiarele foarte inghesuite si multa umezeaza cand se iese de la aquagy

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "BodyExprim"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat