Cabinetul de avocatura "Toader si Asociatii"

0.0
0 voturi / 6 pareri
Adresa:
Str. C-tin Aricescu, nr. 32 Bucuresti
Telefon:
021 233.87.37
Fax:
021 233.87.37
Email:
office@toadersiasociatii.ro
Modifica date de contact

Program "Cabinetul de avocatura "Toader si Asociatii""

Luni-Vineri : 09:00-16:00 Modifica programul

Descriere "Cabinetul de avocatura "Toader si Asociatii""

Informatii generale:
Nu va pierdeti nervii si timpul cu problemele juridice care au aparut in viata dvs. Pentru asta va stam noi la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati! Societatea noastra "Toader si Asociatii" ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie (judecatorie pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie), oferim asistenta juridica, consultanta, negocieri in domeniul dreptului civil, comercial, afaceri, international, va asistam in procese de divort, retrocedari, revendicari, mostenire, incredintare minori, pensie alimentara, evacuari, executari silite si recuperare debite . De asemenea ne-am implicat activ in domeniul conceperii si consilierii in exercitarea contractelor civile (Vanzare-cumparare, Donatii, Testamente, Antrepriza), cat si a contractelor comerciale.

Experienta:
Experienta avocatiilor din Societatea noastra este vasta: Avem atat avocati cu o experienta de 30 de ani de avocatura cat si avocati tineri specializati in diverse domenii: absolventi al masterului Dreptul Afacerilor

Studii:
Nivelul nostru profesional cuprinde mai multe domenii, intrucat Societatea este formata din avocati atat, avocati ce au o experienta de 30 de ani (ceea ce inseamna dreptul de a reprezenta clientul pana la cea mai inalta treapta de jurisdictie), cat si avocati tineri, specializati in diverse domenii (absolventi de masterul Afacerilor)

Servicii:
Administrare judiciara, reorganizare si insolventa Drept administrativ si fiscal Drept civil Drept comercial Drept comunitar Drept international Drept penal Dreptul familiei Dreptul muncii Dreptul proprietatii intelectuale Executare silita Expertiza judiciara si extrajudiciara Infiintari firme Legea asigurarilor Protectia consumatorului

Alte servicii:
De asemenea nu este nevoie pentru multe acte sa va duceti la notariat. Avand stampila de atestare noi avem si acest drept: de a va atesta actele dvs.!
Modifica descrierea

Pareri despre "Cabinetul de avocatura "Toader si Asociatii"" (6)

md3629 pe 06.06.2011 (13:42)

inceputul

Daca doriti promisiuni marete (sanse de cistig 99%) si rezultat 0 plus renuntare la capete de acuzare fara autorizare ta + super preturi va recomand Toader si Asociatii! Cu siguranta va pierdeti timpul si banii

Toader si Asociatii pe 07.06.2011 (23:35)

Buna ziua,

Ca drept la replic imi permit sa mentionez ca nu cred ca acesta persoana a fost la sediul societatii noastre nici macar pentru o consultatie. De ce?
1. Desi exista o categorie de clienti care ne cer procente, le explicam la toti ca nu putem sa dam un procentaj al rezultatului. Munca noastra este o munca de diligenta nu de rezultat si nu putem preconiza nici apararea adeversarului, nici cum decurge un proces.
2. Cu privire la renuntarea la capetele de cerere- nu acuzare tin sa fac precizarea ca , conform codului de procedura civila renuntarea nu se poate face decat personal sau prin procura speciala pentru acest fapt.
Deci nu pot sa trag decat concluzia ca persoana in cauza este ori rea voitoare ori concurenta neloiala.

Gigi_12 pe 20.06.2011 (20:35)

Nimic

Si eu am avut o experienta neplacuta cu ei

steluta pe 02.10.2013 (18:07)

Munca lor e grea si sunt o echipa formidabila. Se preocupa de client si de caz. Eu si cei pe care i-am recomandat am avut castig de cauza. Sincer,preturi mult prea mici fata de alti avocati mult mai putin performanti.

adrian pe 02.10.2013 (18:13)

Sunt de mare nivel. E clar ca stiu drept.
Discutia cu dna avocat si asociatul ei a fost o reala placere.
Procesul,nesperat de greu a costat f. putin. Ma asteptam la onorariul pe masura muncii. Se uita la om si nu cer deloc onorarii mari. Ambientul in care se primesc clientii este cald si prietenos. Felicitari.!

Zaharia pe 26.11.2013 (23:27)

Am fost disperata. I-am angajat si mi-au scos copilul din inchisoare .Au muncit toti cei trei asociati doi ani de zile la cel mai inalt nivel,asa cum se recomanda.
Le doresc succes in continuare . O echipa pe cinste!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cabinetul de avocatura "Toader si Asociatii""

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat