Cora Lujerului

4.5
2 voturi / 5 pareri
Adresa:
Bulevardul Iuliu Maniu nr. 19 Bucuresti
Telefon:
021 407.55.00
Web:
http://www.cora.ro/
Email:
lj@cora.ro
Modifica date de contact

Descriere "Cora Lujerului"

cora apartine companiei S.C. Romania Hypermarche S.A, care este legata la randul sau de grupul franco-belgian Louis Delhaize. Primul magazin cora s-a deschis in Romania in anul 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Arad, Bacau, Soseaua Alexandriei-Bucuresti, Bratianu - Constanta si Ploiesti.

Din 2013 cora a lansat platforma coradrive.ro, fiind primul mare retailer cu livrare tip drive din Romania. cora Romania asigura si livrarea la domiciliu, din dorinta de a fi mereu in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor sai.

Filosofia cora este concentrata in jurul pretului si a diversitatii ofertei comerciale, confortului la cumparare, serviciilor si mai ales atentiei oferite clientilor.

Aproximativ 5.000 de persoane lucreaza astazi pentru cora in Romania.
Categorie: Hypermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Cora Lujerului" (5)

russihelena pe 26.02.2013 (14:38)

promotiile

neatentia in schimbarea pretului la raft

BALACEANU CAMELIA pe 01.02.2014 (15:43)

Buna ziua,
Merg in acest magazin de doua ori de saptamana pentru cumparaturi,iar la raionul de mezeluri intotdeauna pentru fiecare sortiment pe care l-am cumparat am primit o imensa coala de hartie.
Va rog sa remediati aceasta problema,nu cred ca este normal ca pentru 200 gr. de mezeluri hartia sa cantareasca intr 15 si 20 gr. si inmultit cu pretul pe kilogram cam unde se ajunge????.
va rog sa-mi transmiteti raspunsul dvs.pe email.
Multumesc.

BUCA MIRABELA pe 02.07.2015 (17:33)

mari probleme cu electrocasnicele
tatal meu varna nicolae a cumparat un cuptor cu microunde marca daewoo pe data de 14.06.2015 caruia nu i sa facut proba.
el mi la dat cadou mie fiind sigilat, probandul am constatat caci cuptorul este defect pur si simplu mort.
dupa o saptamana pe data de 21.06.2015, lam inapoiat intact personalului magazinului cora care la randul lor lau trimis in service.
dupa 12 zile sun la informati clienti cora imi face legatura cu cei de la electrocasnice amanandu-ma de 3 ori cu privire la informatiile in legatura cu acest cuptor dandumi si nr de tel de la service sun si acolo insa nu au nici o informatie nici ei. vreau sa stiu cat de normal este sa compar un cuptor din magazin la pret de obiect nou si sa primesc un cuptor demontat umblat in el, pur si simplu la mana a doua adus din service. daca aveti lucruri s.h. rog sa specificati la raftiri acest lucru pentru a sti fiecare client ce cumpara.

Alina Cusmir pe 08.09.2017 (14:54)

Am incercat sa vorbesc la telefon cu cineva de la on-line. Vroiam sa fac o comanda si aveam nevoie de cateva detalii. De cate ori am sunat mi s-a inchis telefonul. Eu incerc in continuare, poate va raspunde cineva la acel telefon.

ana cusmir pe 20.11.2017 (10:53)

Am incercat sa fac comanda on-line si nu am reusit. Cand mi se cere codul strazii, nu sunt lasata sa il trec. Va rog sa luati masuri.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Cora Lujerului"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat