Ecco in AFI Palace Cotroceni

4.7
5 voturi / 5 pareri
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea nr. 4 Bucuresti
Telefon:
0734 77.65.68
Web:
http://www.ecco.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Ecco"

Ecco depune toate eforturile pentru a oferi satisfacţie deplină şi confort maxim picioarelor tale!

Filozofia mărcii Ecco porneşte de la ideea că încălţămintea trebuie să se adapteze piciorului şi nu invers.

Misiunea Ecco este să ofere încălţăminte confortabilă, cu stil şi de calitate superioară.
Ecco este singurul producător de încălţăminte din lume care controlează procesul de producţie de la selectarea materiei prime şi până la livrarea produselor în punctele de vânzare. Ecco este unul din primii 5 producători de piele din lume, încălţămintea fiind produsă aproape exclusiv în fabrici proprii.

Astăzi Ecco este în top 3 al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări pe toate continentele, în peste 90 de ţări din lume. Marca Ecco este disponibilă în peste 5,000 de locaţii din care peste 800 de magazine Ecco monobrand.
Modifica descrierea

Pareri despre "Ecco" (5)

daian_ioana pe 23.04.2010 (16:21)

In Romania, tara tuturor anormalitatilor, pantofii costa dublu decat la Paris. Daca nu as fi vazut cu ochii mei, poate nu as fi crezut, dar mi-am cumparat 5 perechi de pantofi de la Ecco din Paris (din La Defence) cu doar 39 euro perechea, deci 160 ron. Din piele, moderni, calitate excelenta, cum sunt marea majoritate a pantofilor de la Ecco. Iar in Romania, aceleasi perechi costa cel putin dublu. Asa ca acum nu mai consider vedetele "snoabe" fiindca isi cumpara haine din strainatate.

kpshunik pe 24.04.2010 (18:58)

si eu am vazut diferente de pret in ceea ce priveste produsele aceleiasi firme cu magazine in tari diferite insa este un lucru pe care mi-l asum pentru simplul fapt ca acum am un copil mic si nu imi mai permit sa plec periodic in strainatate asa ca prefer sa dau mai mult .... oricum ecco este o firma super cu produse de foarte buna calitate dar care insa nu ma reprezinta decat poate 10-20% iar pe mine acest lucru nu ma afecteaza ......

pupisori pe 25.04.2010 (21:24)

"Ecco" reprezinta flebetea mea in materie de incaltaminte. Aici gasesc incaltaminte care sa imi placa si care sa fie comoda pentru picioarele mele, laba piciorului meu fiind foarte lata si nu de putine ori am avut probleme cand am vrut sa achizitionez incaltaminte.

vlad_graphix pe 26.04.2010 (17:37)

Un magazin senzational unde pot gasi unele dintre cele mai buna incaltaminti pentru mine. Modelele sunt frumoase, materialul din care sunt confectionate este foarte bun iar pretul nu este unul piperat ! Recomand!

angelicutz pe 27.04.2010 (15:09)

Au incaltaminte foarte comoda,raportul calitate/pret mi se pare ok.Chiar si gentile mi-au placut.Il recomand tuturor!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Ecco"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat