Gradinita particulara Smart Kids

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr 22A Bucuresti
Telefon:
0745 02.27.14, 0757 02.27.07, 021 232.85.33
Web:
http://www.smatkids.ro
Modifica date de contact

Program "Gradinita particulara Smart Kids"

08.00-18.00 Modifica programul

Descriere "Gradinita particulara Smart Kids"

SmartKids Gradinita & After School

Cum ar fi sa va trimiteti zilnic copilul la gradinita in Londra? Paris??! Berlin??! Ar fi prea scump daca ar merge cu avionul, ar fi prea riscant daca ar merge cu autocarul, ar fi prea obositor daca ar merge cu trenul zi de zi la gradinita....

Cel mai simplu ar fi sa mearga la SmartKids Pre & After School, daca vreti sa se joace, sa invete si sa fie educat la fel de bine ca la o gradinita sau un afterschool din Londra, Paris, Berlin sau din orice alta capitala occidentala!

SMART KIDS este situata in apropierea parcului Herastrau, intr-o zona plina de verdeata si dispune de o baza materiala deosebita, un imobil nou si modern, mijloace de transport proprii.

SMART KIDS detine un spatiu sigur de joaca in aer liber, bine delimitat, cu o suprafata totala de peste 1000 mp, acest lucru facand ca gradinita noastra sa aiba unul dintre cele mai mari locuri de joaca din Bucuresti.
Copii au la dispozitie o gama larga de activitati optionale si extracurriculare: pictura, muzica, modelaj, dans, aikido, teatru de papusi, balet, mind lab, Learn 2 be ( program educativ de dezvoltare personala), vizite, excursii, tabere.
Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gradinita particulara Smart Kids"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat