Il Passo in AFI Palace Cotroceni

4.9
7 voturi / 5 pareri
Adresa:
Bd General Vasile Milea Nr.4 Bucuresti
Telefon:
0733 99.57.84
Web:
http://www.ilpasso.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Il Passo"

Il Passo este numele dat originalitatii si celor mai noi tendinte, al femeii moderne, puternice si hotarâte, dar sensibila, sofisticata, misterioasa.... Este numele barbatului încrezator, activ, actual, care stie ce vrea si nu face compromisuri. Este o marca a stilului si stralucirii, creând o legatura intima, pretioasa cu cel care poarta produsul Il Passo.

Ambientul magazinelor este feminin si conceptual, comunicând o imagine sofisticata si proaspata, o atmosfera primitoare si calda.
Modifica descrierea

Pareri despre "Il Passo" (5)

arciaortis pe 17.02.2010 (10:53)

Am cautat mult timp o poseta pe gustul meu..dar aici am reusit sa o gasesc..dai un ban..dar sti ca face!

gabriela_calota pe 17.02.2010 (23:06)

Si mie imi place acest magazin - Il Passo. Iar de pret, putin cam mare insa daca e vorba sa iti faci un cadou de ziua ta nu mai stai pe ganduri. O data in viata faci 28 de ani.

kpshunik pe 24.04.2010 (17:24)

il passo este un magazin absolut superb ... produsele italienesti vorbesc de la sine despre calitatea materialelor folosite iar designul propus de artistii de la il passo fac sa nici nu te gandesti la banii pe care ii dai ....
am foarte multe incaltari de la ei si tin sa spun ca multe persoane mi-au admirat pantofii de la il passo asa ca pentru mine faptul ca am cumparat de la il passo a fost o investitie ....
este un magazin complet , de nota zece ...

pupisori pe 25.04.2010 (20:23)

Sunt indragostita de incaltamintea de la "Il Passo" care este absolut superba si feminina si nu am putut rezista sa nu imi cumpar o pereche de sandale rosii care nu m-au costat nici mai mult nici mai putin de 350 lei !!!!

vlad_graphix pe 26.04.2010 (17:14)

Foarte luxosi si interesanti pantofii barbatesti de la Il Passo, fini, eleganti si extrem de scumpi! In orice caz am pus ochii pe o pereche de pantofi cu totul si cu totul deosebita si visez si eu ca in viitorul apropiat sa mi-o pot achizitiona!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Il Passo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat