Ionela Iacob - Birou de mediator

5.0
1 vot / nicio parere
Adresa:
Calea Vitan, nr. 104, bl. V42A, sc.2, ap. 38, Sector 3 Bucuresti
Telefon:
021 321.39.36
Web:
http://imediere.wordpress.com
Email:
iacob.mediere@gmail.com
Modifica date de contact

Descriere "Ionela Iacob - Birou de mediator"

Medierea este un proces benefic in cazurile de divort mai ales unde sunt disputate custodia dar si drepturile de vizitare ale copilului si bineinteles bunurile comune. Drepturile familiale sunt de cele mai multe ori extrem de personale si majoritatea dintre noi nu ne dorim sa discutam in sala de judecata problemele de familie si/sau valoarea proprietatilor ce ar trebui impartite la un eventual partaj.

Prin mediere se acorda membrilor familiei posibilitatea de a lua propriile decizii cu privire la problemele care sunt in discutie si de a ajunge la solutii benefice pentru ambele parti dar mai ales pentru copii, atunci cand sunt implicati. Cu ajutorul mediatorului partile au posibilitatea de a negocia si de a ajunge la un acord care sa reflecte vointa lor si sa intalneasca nevoile tuturor.

Medierea este in primul rand voluntara si confidentiala; partile aflate in conflict au posibilitatea de a-si impartasi reciproc nevoile, gandurile, temerile ajungand astfel la o rezolutie comuna. Discutiile au loc intr-un cadru privat, costurile si timpul fiind semnificativ reduse comparativ cu un proces in instanta. Participantii la procesul de mediere stau la aceeasi masa impreuna cu mediatorul pe tot parcursul uneia sau mai multor sedinte cu scopul de a identifica problemele care au cauzat conflictul. Construind sau reconstruind sentimentele de respect si incredere medierea ajuta partile sa-si rezolve conflictele prezente si sa le previna pe cele viitoare.

Alege medierea pentru ca reprezinta un proces de colaborare la sfarsitul caruia fiecare parte obtine o solutie de tip castig iar relatiile dintre parti sunt de cele mai multe ori refacute!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Ionela Iacob - Birou de mediator"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat