Jolidon

4.3
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Soseaua Vergului nr. 20 Bucuresti
Telefon:
021 255.11.86
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.

Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon" (4)

nache_andra pe 23.03.2010 (18:47)

De aici fac des cumparaturi! Sunt cele mai sexi compleuri si piese de lenjerie intima. Personalul este foarte serviabil, te ajuta cu idei si recomandari.Am costume de baie, un corset foarte sexi si multe alte piese de lenjerie de la ei.Acest Jolidon din Cora Pantelimon este cel mai aproape casa mea si il vizitez cel mai des pentru a vedea noile colectii, pentru a cumpara cadouri sau a beneficia de noile promotii.

lenutastan pe 24.03.2010 (01:39)

Personalul est foarte serviabil. Magazinele sunt aranjate ok, colectiile lor imi plac foarte mult, preturile sunt accesibile, au si promotii considerabile in perioada reducerilor. Mi se par articole foarte rezistente in timp si de calitate, bumbac 100%.Este cel mai aproape magazin Jodilon de casa mea. Mereu fug la el pentru cate un cadou;)

Cori_1 pe 21.06.2010 (13:15)

Ce imi place cel mai mult cand merg la Jolidon-ul din Cora este faptul ca gasesc mai multe modele decat in alte parti, iar vanzatoarele pana acum au fost amabile de fiecare data. Ultima data cand am fost mi-a parut foarte rau ca nu am gasit marimea mea la un model de body:(

alina pe 22.08.2010 (18:10)

au mai multe firme in magazinul jolidon puteti gasi si nbb uniconf triumph si la preturi acceptabile pt orice buzunar magazinul e in zona garii de nord vis-a-vis de ministerul transporturilor

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat