Libraria Humanitas - Victoriei

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Calea Victoriei,nr. 120 Bucuresti
Telefon:
021 317.18.28
Fax:
021 317.18.28
Web:
http://www.humanitas.ro/
Email:
gds@humanitas.ro
Modifica date de contact

Program "Libraria Humanitas - Victoriei"

luni-vineri 10.00-20.00
sâmbătă 10.00-17.00
duminică 10.00-16.00 Modifica programul

Descriere "Libraria Humanitas - Victoriei"

Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 17 librarii care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.

Intr-o cultura organizationala de tipul Humanitas, care pretuieste in primul rand calitatea, interesul pentru satisfacerea exigentelor clientilor sau chiar pentru "incantarea" acestora constituie una dintre valorile importante ale librariilor Humanitas. O alta este reprezentata de librarii pregatiti si pasionati, care pot oferi informatii competente despre profilul si continutul unei carti.

Locatia librariilor, designul interior, signalistica, ambientul muzical contribuie la crearea unei atmosfere specifice librariilor. Un element in plus il reprezinta "alinierea" la standardele europene actuale, care, pe langa aceste lucruri, ofera si servicii conexe, printre care se numara si prezenta in spatiul unei librarii a unui loc in care se poate savura o cafea sau un ceai.

Reputatia librariilor Humanitas este data de faptul ca se incearca oferirea spre vanzare a cat mai multor titluri, de la aproape toate editurile din Romania si din strainatate (avem in acest moment mai mult de 300 de furnizori de carte si muzica), respectand principiul selectivitatii, incercand astfel sa satisfacem cererile diferitelor tipuri de cumparatori de carte: elevi, studenti, profesori, parinti, turisti, pasionati de diferite domenii.

De asemenea, spatiile in care functioneaza librarii Humanitas sunt in marea lor majoritate spatii moderne din punct de vedere al amenajarilor si dotarilor, incercand astfel sa ofere clientilor conditii optime de confort. Exemple in acest sens sunt reprezentate de libraria Kretzulescu (complet renovata in 2003), librariile noi deschise in Iasi, Oradea, Timisoara si Galati, Bucuresti (in Centrul Comercial Auchan).

Librariile Humanitas se gasesc in toate centrele istorice si universitare din tara, fiind distribuite astfel: trei in Bucuresti (Kretzulescu, Libraria din Fundul Curtii si Libraria Humanitas Auchan ), trei in Iasi (Eugene Ionesco, Libraria Humanitas si Libraria Humanitas din Centrul Comercial Felicia), doua in Timisoara (Emil Cioran si Joc Secund) si cate una in Alba-Iulia, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Vilcea, Sibiu, Oradea, Galati, Cluj-Napoca, Pitesti.
Categorie: Librarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Libraria Humanitas - Victoriei" (1)

muninn pe 26.09.2010 (22:28)

Carti bune,mereu promotii care sa te tenteze sa lasi ceva bani acolo si totusi sa pleci acasa si cu destule carti.Este pe locul doi dupa Carturesti in topul meu.Si,ca orice librarie care se respecta,te doteaza si cu ceai,si cu lumanarele parfumate.

Pacat ca nu e mai mare.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Libraria Humanitas - Victoriei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat