Livada cu visini
- Adresa:
- Strada Grigore Alexandrescu, nr. 77 Bucuresti
- Telefon:
- 021 610.41.51, 0723 18.32.22, 0723 20.07.78
- Fax:
- 021 610.41.51
- Web:
- http://www.livadacuvisini.com.ro/
- Email:
- [email protected]
Program "Livada cu visini"
Luni-Duminica: 12:00-24:00 Modifica programulDescriere "Livada cu visini"
Miresme imbietoare se strecoara in aer si anticipezi festinul ce urmeaza: crema de broccoli cu crutoane, diferite paste, fripturi suculente si aromate, snitele aurii, salate deosebite, specialitati italienesti, frantuzesti si spaniole din pui sau vita, placinta de casa, tort de branza si pere in vin cu inghetata si alte tentatii gastronomice zilnice in functie de sezon, de preferintele si poftele oaspetilor preparate cu atentie de bucatari iscusiti ce au ca ingredient secret o lingurita de...suflet.
Pareri despre "Livada cu visini" (5)
Am mers amandoi la un pranz linistit, vroiam sa evadam din zgomotul orasului si, intr-adevar, aici este o oaza cehoviana prin atmosfera, provensala prin farmec, este un loc racoros unde poti lua un pranz tihnit, nu un lunch grabit intre doua meetinguri de executive in multinationala...Am incercat pui cu smantana -eu si rasol de vita cu legume - el. Au fost bine facute, cam de nota 8.50-9.
Desertul insa a fost excelent! Am savurat un « Spider » (rulada de casa din ciocolata cu sos de portocale) si prietenul meu a luat un tort din branza cu topping de visine...ca doar eram in Livada cu visini, nu?
Merita incercat! Mai ales ca ne asteapta o vara fierbinte...
modificat de oldwitch pe 20.05.2010 (10:49)
Nimic!
EXECRABIL!!!
Dupa o rezervare facuta cu o saptamana inainte m-am trezit la fata locului ca nimic nu era pregatit. Am asteptat aprox. 15 min., impreuna cu invitatii, sa se incropeasca o masa cu tacamuri murdare, fara oliviere si alte lucruri elementare.
Dar asta nu a fost nimic! Mancarea comandata a sosit dupa mai mult de 2 ore de asteptare. Deplorabil, atat serviciul, cat si preparatele servite (unele dintre ele cred ca erau resturi de la un botez care se derula in paralel!).
Un restaurant in care speram sa petrec o seara agreabila s-a dovedit a fi o spelunca ordinara, cu servicii execrabile platite la preturi astronomice! Sper sa nu ma mai simt niciodata umilit cum s-a intamplat la acest local de doi bani!
Un Revelion clasic, cu aer cehovian...ca doar numele sugera asa ceva, nu?
Ne-am simtit ca niste nobili rusi de acum un veac, sampanie si caviar n-au lipsit, as fi degustat si niste blini...a fost frumos, diferit de ce ofera secolul XXI...Am baut si un ceai grozav, dintr-un samovar superb!
Un restaurant romanesc cu farmec de roman cehovian si nostalgii de Bucuresti interbelic...foarte gustos puiul cu smantana, il recomand pentru cei care doresc un fel principal traditional si usor in acelasi timp.
Servirea ar putea fi mai buna, la fel si atitudinea gazdelor, caci ospitalitatea romaneasca este vestita, de ce n-ar deveni ea si o trasatura caracteristica restaurantelor cu acest specific?
Am mers amandoi la o aniversare linistita a casatoriei, vroiam sa evadam din zgomotul orasului si, intr-adevar, aici este o oaza cehoviana prin atmosfera, provensala prin farmec, este un loc racoros unde poti lua un pranz tihnit, nu un lunch grabit intre doua meetinguri de executive in multinationala...Am incercat pui cu smantana -eu si rasol de vita cu legume - el. Au fost bine facute, cam de nota 8.50-9.
Desertul insa a fost excelent! Am savurat un « Spider » (rulada de casa din ciocolata cu sos de portocale) si prietenul meu a luat un tort din branza cu topping de visine...ca doar eram in Livada cu visini, nu?
Cam lenta servirea...