Livada cu visini

3.0
2 voturi / 5 pareri
Adresa:
Strada Grigore Alexandrescu, nr. 77 Bucuresti
Telefon:
021 610.41.51, 0723 18.32.22, 0723 20.07.78
Fax:
021 610.41.51
Web:
http://www.livadacuvisini.com.ro/
Email:
office@livadacuvisini.com.ro
Modifica date de contact

Program "Livada cu visini"

Luni-Duminica: 12:00-24:00 Modifica programul

Descriere "Livada cu visini"

La umbra visinilor batrani se odihneste o casa cocheta imbratisata de un gard de caramida rosie pe care vara explodeaza verdeata. Dorinta de a descoperi un coltisor intim si deosebit iti va fii rasplatita pe deplin: la parter sunt doua saloane primitoare cu mese confortabile si scaune din lemn masiv pe care troneaza pernute comode trase in catifea purpurie, mobila stil, obiecte vechi, tablouri si fotografii originale care te indeamna sa le descoperi misterele; privirea iti aluneca spre scara circulara din lemn lacuit la capatul careia descoperi o incapere din caramida veche si pardoseala din lemn si te lasi invaluit de lumina calda a lumanarilor parfumate pe acordurile muzicii ce te acompaniaza discret.
Miresme imbietoare se strecoara in aer si anticipezi festinul ce urmeaza: crema de broccoli cu crutoane, diferite paste, fripturi suculente si aromate, snitele aurii, salate deosebite, specialitati italienesti, frantuzesti si spaniole din pui sau vita, placinta de casa, tort de branza si pere in vin cu inghetata si alte tentatii gastronomice zilnice in functie de sezon, de preferintele si poftele oaspetilor preparate cu atentie de bucatari iscusiti ce au ca ingredient secret o lingurita de...suflet.
Modifica descrierea

Pareri despre "Livada cu visini" (5)

oldwitch pe 20.05.2010 (10:49)

Am mers amandoi la un pranz linistit, vroiam sa evadam din zgomotul orasului si, intr-adevar, aici este o oaza cehoviana prin atmosfera, provensala prin farmec, este un loc racoros unde poti lua un pranz tihnit, nu un lunch grabit intre doua meetinguri de executive in multinationala...Am incercat pui cu smantana -eu si rasol de vita cu legume - el. Au fost bine facute, cam de nota 8.50-9.
Desertul insa a fost excelent! Am savurat un « Spider » (rulada de casa din ciocolata cu sos de portocale) si prietenul meu a luat un tort din branza cu topping de visine...ca doar eram in Livada cu visini, nu?
Merita incercat! Mai ales ca ne asteapta o vara fierbinte...

modificat de oldwitch pe 20.05.2010 (10:49)

adrianpop pe 24.07.2010 (22:51)

Nimic!

EXECRABIL!!!
Dupa o rezervare facuta cu o saptamana inainte m-am trezit la fata locului ca nimic nu era pregatit. Am asteptat aprox. 15 min., impreuna cu invitatii, sa se incropeasca o masa cu tacamuri murdare, fara oliviere si alte lucruri elementare.
Dar asta nu a fost nimic! Mancarea comandata a sosit dupa mai mult de 2 ore de asteptare. Deplorabil, atat serviciul, cat si preparatele servite (unele dintre ele cred ca erau resturi de la un botez care se derula in paralel!).
Un restaurant in care speram sa petrec o seara agreabila s-a dovedit a fi o spelunca ordinara, cu servicii execrabile platite la preturi astronomice! Sper sa nu ma mai simt niciodata umilit cum s-a intamplat la acest local de doi bani!

oldwitch pe 05.01.2011 (22:09)

Un Revelion clasic, cu aer cehovian...ca doar numele sugera asa ceva, nu?
Ne-am simtit ca niste nobili rusi de acum un veac, sampanie si caviar n-au lipsit, as fi degustat si niste blini...a fost frumos, diferit de ce ofera secolul XXI...Am baut si un ceai grozav, dintr-un samovar superb!

oldwitch pe 07.02.2011 (19:57)

Un restaurant romanesc cu farmec de roman cehovian si nostalgii de Bucuresti interbelic...foarte gustos puiul cu smantana, il recomand pentru cei care doresc un fel principal traditional si usor in acelasi timp.

Servirea ar putea fi mai buna, la fel si atitudinea gazdelor, caci ospitalitatea romaneasca este vestita, de ce n-ar deveni ea si o trasatura caracteristica restaurantelor cu acest specific?

oldwitch pe 30.03.2011 (23:07)

Am mers amandoi la o aniversare linistita a casatoriei, vroiam sa evadam din zgomotul orasului si, intr-adevar, aici este o oaza cehoviana prin atmosfera, provensala prin farmec, este un loc racoros unde poti lua un pranz tihnit, nu un lunch grabit intre doua meetinguri de executive in multinationala...Am incercat pui cu smantana -eu si rasol de vita cu legume - el. Au fost bine facute, cam de nota 8.50-9.
Desertul insa a fost excelent! Am savurat un « Spider » (rulada de casa din ciocolata cu sos de portocale) si prietenul meu a luat un tort din branza cu topping de visine...ca doar eram in Livada cu visini, nu?

Cam lenta servirea...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Livada cu visini"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat