Lush in AFI Palace Cotroceni

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul General Vasile Milea nr. 4 Bucuresti
Web:
http://www.lush.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Lush"

Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare. Scopul nostru este sa limitam la minim ingredientele artificiale din cosmetice si sa te rasfatam intr-un mod cat mai natural posibil.

Ne inspira mirosul fructelor coapte, un buchet mare de flori sau culoarea marii, dimineata. Din grija pentru frumusetea ta, LUSH a conceput o gama speciala de cosmetice naturale, lipsite de adaosuri chimice sau de ingrediente animale. Poti sa alegi din multitudinea de creme, sapunuri, geluri de dus sau uleiuri de masaj.

Prezentarea produselor pune in evidenta domeniul de inspiratie, respectiv cel culinar astfel incat vei fi tentat sa incerci una din delicatesele noastre.
Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate.

Spunem NU ambalajelor inutile si scumpe pentru a va incuraja sa atingeti si sa incercati produsele, Nu sinteticelor pentru a va oferi un tratament cat mai sanatos posibil si NU formelor conventionale pentru a va pune la dispozitie terapia sub mai multe forme: culoare, forma, spa, aromaterapie.

“Nicaieri aromele nu sunt mai provocatoare decat la Lush!”
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Lush"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat