Meli Melo in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
0758 04.34.70
Web:
http://melimeloparis.ro/
Email:
clienti@melimelo.ro
Modifica date de contact

Program "Meli Melo"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Meli Melo"

Meli Melo – Paris, a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent deținând un total de 35 de magazine, dintre care 2 magazine tip outlet, 1 magazin în Chișinău și 1 magazin în Sofia.
Meli Melo – Paris se adresează femeilor cărora le place să țină pasul cu tendințele, independente, decise, care caută răsfăț și un cadru prietenos, relaxant, de fiecare data când ne vizitează.
Categoriile de produse care se găsesc în magazinele noastre se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor măture, cu un stil perfect conturat.

Ne dorim că experiență trăită în magazinele Meli Melo a€“ Paris să fie una plăcută, astfel ne întâmpinăm clientele într-un cadru primitor, cu zone bine definite coloristic, pentru a le ușura luarea deciziilor când vine vorba de alegerea accesoriilor preferate sau de nevoia de a se asorta în funcție de evenimentul pentru care se pregătesc.
Visam să le aducem clientelor noastre fantezie, culoare răsfăț, dar și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă , dar și experiențe incredibile și insipratie.

De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și încălțăminte. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele și domnișoarele în căutare de noutăți din domeniu, în magazinele noastre, în fiecare sezon.

De la agenția de stil londoneză, prin intermediul trend book-urilor realizate special în fiecare sezon, la buyerii care alcătuiesc cu pasiune, element cu element, fiecare colecție, la fabricile cu care lucrăm modelele unice, alcătuind piesele în cel mai mic detaliu, la mii de kilometri. Toate lucrează atent și intens, cu 9 luni înainte de a fi puse în scenă (cu un sezon înainte), de a fi lansate în magazine, pentru că tu să ai la timp accesorii în tendințe, adaptate fiecărui sezon.

Te așteptăm să îți identifici stilul și accesoriile de care ai nevoie pentru o apariție fabuloasă!
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Meli Melo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat