Melkior in Mega Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pierre de Coubertin, nr. 3-5 Bucuresti
Telefon:
021 780.70.30
Web:
http://www.melkior.ro/
Email:
office@melkior.ro
Modifica date de contact

Program "Melkior"

L-V 10:00-22:00
S-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Melkior"

Purtați Melkior și veți fi irezistibile!

Prietenii adevărați împart secrete, vise, ambiții. Eric, un economist perfecționist și Alexandre, un pasionat de marketing și design, doi francezi plecați în lume, au descoperit că ceea ce își doresc cel mai mult este ca femeile să își aducă aminte de ei … Si, cum ar putea mai bine, o femeie să se gândească la tine decât atunci cand îi oferi bucurie, fericire, încredere în ea. Asa s-a născut Melkior.

Melkior este o gamă de produse de beauty profesionale, care se adresează tuturor femeilor care doresc sa se simtă frumoase. Melkior invită femeile să fie șarmante, să se simtă confortabil în pielea lor, să seducă …să fie unice. Cu o experiență de 15 ani în industria frumuseții, Alexandre și Eric au dorit să creeze ceva deosebit pentru toate femeile: produse de înaltă calitate, realizate din cele mai bune ingrediente. Convingerea lor este că toate femeile trebuie să aibă acces la produsele de lux, la produsele în tendințe.

Melkior se implică direct în toate etapele de fabricație, de la producție până la vânzarea către client. Sute de oameni sunt implicați în acest proces, își impart emoțiile, sentimentele și muncesc în scopul obținerii unei oferte unice, inegalabile. Fiecărui produs îi este acordată o atenție deosebită, ca și cum ar fi creat pentru cea mai dragă persoană.De asemenea, Melkior colaborează direct cu profesionștii din domeniul frumuseții, acordând o mare atenție cerințelor acestora. Astăzi, produsele Melkior sunt utilizate de importanți stilisti de unghii și make-up artiști. Candia Trugly, make-up artist din Noua Zeelanda, spune despre creionul de ochi Melkior ca este cel mai bun din lume. Dorina Codres, nails stylist international afirma despre oja Melkior ca este greu de egalat. Noi spunem ca Melkior este brandul care naște pasiuni ți emoții.

Purtați Melkior și veți fi irezistibile!
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Melkior"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat