Meli Melo in Plaza Romania

4.6
18 voturi / 15 pareri

Program "Meli Melo"

L-D: 10.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Meli Melo"

Shoppingul reprezinta cea mai buna solutie pentru a ne deconecta dupa o zi incarcata la birou sau pentru a scapa de atmosfera mohorata de afara. Ce alta terapie sa fie mai potrivita oare pentru noi, decat una care ne permite sa cumparam o multime de bijuterii si accesorii colorate si pline de viata? In magazinul online Meli Melo – Paris gasim toate produsele de care avem nevoie pentru a ne relaxa... chiar si pentru cinci minute in pauza de masa.
Modifica descrierea

Pareri despre "Meli Melo" (15)

florryalyna pe 17.01.2010 (21:59)

In Meli Melo Plaza nu pot sa stau mai putin de 15 minute. Nu plec pana nu vad tot ce e nou si pana nu ma decid sa cumpar ceva. Aici gasesc o mare de accesorii strict feminine si imi place sa asortez cate ceva hainelor mele.

krystyana84 pe 21.03.2010 (06:19)

Intru la MeliMelo de cate ori trec pe langa el si nu mi s-a intamplat niciodata sa ies de acolo cu mana goala. Tot timpul e cate ceva de cumparat fie ca e doar o clama de par sau o bijuterie, insa preturile cred ca sunt putin trase de par; s-ar mai putea scadea ceva pe acolo. Mai ales ca nu chiar toate sunt de cea mai buna calitate; am avut surpriza la o pereche de cercei de 50 de lei sa se rupa intr-o singura zi si credeti-ma ca nu am atarnat plase cu cartofi in ei

modificat de krystyana84 pe 21.03.2010 (06:20)

paunroxanabz pe 22.03.2010 (16:06)

MeliMelo singurul magazin in care nu ezit niciodata si intru chiar daca am bani sau nu.Preturile sunt accesibile iar produsele se potrivesc pentru toate ocaziile. Intotdeauna produsele mi-au dat idei cum sa ma imbrac si cu ce sa ma accesorizez.
Un alt motiv pentru care nu ratez magazinele este ca pot gasi de fiecare data cadouri pentru prietene si la preturi accesibile si credeti-ma ca niciodata nu au fost nemultumite :)

modificat de paunroxanabz pe 22.03.2010 (16:07)

me_princesse pe 25.03.2010 (00:16)

Ador accesoriile si pentru asta prefer accesorize..la meli melo in oricare mall as intra pur si simplu ma deranjeaza politica personalului gen:Buna ziua,va pot ajuta cu ceva??si cand in sfarsit zaresc ceva sa-mi placa vine din nou angajata si imi spune dar haideti sa asortam cu aceasta si aceasta si imi scoate tot felul de bijuterii cauta dupa ele si uneori nu stiu daca imi permit tot timpul sa imi achizitionez toate chestiile alea,e suficient ca ma intreaba la casa daca doresc sa mai adaug ceva...adica daca imi place ceva sigur imi gasesc si singura,am propriile gusturi ca doar angajatele de acolo nu au vreo diploma pentru asta..

alexa16_alexa pe 26.03.2010 (15:06)

eu una sunt o impatimita a bijuteriilor!!!si oare unde pot sa gasesc tot ce vreau!!meli melo am raspuns!nu ezit niciodata sa intru in magazin pentru ca este imposibil sa nu gasesc ceva dragutz care sa-mi placa!!!saptamana trecuta a fost ziua unei prietene....nici macar nu am stat pe ganduri.....am fost direct la meli melo !!!sunt preturi accesibile si au lucruri frumoase!!!

Alina_2705 pe 26.03.2010 (20:42)

Imi plac foarte mult bijuteriile pe care le gasesc la meli melo. de fiecare data gasesc ceva pe gustul meu, interesant si original. Sunt o colectionara de cercei si imi place ca la meli melo sunt de toate culorile si toate modelele. Perioadele de reduceri sunt preferatele mele, fiind preturile foarte mici.

edia pe 26.03.2010 (20:42)

Meli Melo ramane un magazin de referinta in materie de bijuterii si accesorii! Sunt incantata cand intru aici, pentru ca de fiecare data gasesc ceva care sa-mi faca cu ochiul. Fetele de aici sunt intotdeauna amabile si saritoare, iar preturile sunt pentru fiecare buzunar.

vlad_graphix pe 26.03.2010 (23:44)

Surprinzator, nevasta mea cumpara de la ei cu totul altceva decat bijuterii! Are o intreaga colectie de gentute si palariute si esarfe si curelute de la ei incat nu imi pot imagina unde incap atatea lucruri la noi in sifonier!!!!! Ma stoarce de bani, ma linguseste, imi vorbeste dulce si reuseste in fiecare luna sa isi adauge cateva produse colectiei meli melo de acasa. Inchi ochii insa pentru ca ador cand o vad atat de frumoasa si de aranjata. Este o persoana atat de cocheta, ca n-am cuvinte! Ii ofer o nota mai mica doar pentru ca in fiecare luna meli melo are ratia lui din salariul meu :))

mibo1 pe 27.03.2010 (00:26)

Foarte interesante accesoriile si bijuteriile de la Meli Melo. Daca intri in magazin cu banuti, e aproape imposibil sa iesi cu aceeasi suma de bani.

miss_loredana88 pe 28.03.2010 (14:48)

Ador tot ce tine de Meli Melo Paris! Sunt un mare fan al accesoriilor in general si e imposibil sa nu am ceva din fiecare culoare sau model, mereu se gaseste ceva care sa-mi faca cu ochiu' si nu ma pot opri din shopping:D! Iar acest magazin imi ofera solutia! Cum sa te stapanesti cand gasesti atatea lucruri frumoase?! Aaa... si vanzatoarele sunt foarte rabdatoare, nu te zoresc sa te decizi, de apreciat!

dragomcaty pe 29.03.2010 (12:42)

Sunt fan declarat al acestui magazin in special in ceea ce priveste gentile si ochelarii de soare. Personalul este mereu amabil si la dispozitia clientilor. Sa nu uitam nici de zambetul cu care te intampina...

evoline pe 29.03.2010 (13:15)

produsele din magazin sunt ideale pt cadouri:)

gabrielamun pe 29.03.2010 (23:44)

cumpar adesea lucruri din MELI MELO deoarece nu pot fi indiferenta cand trec pe langa acest magazin.Are f. multe accesorii si alte lucruri care-ti capteaza interesul,in concluzie nu trec prin magazin fara ca macar o agrafa sa-mi cumpar.

deosebita1 pe 31.03.2010 (15:06)

Meli Melo, din Plaza Mall imi este cel mai aproape si este intr-un spatiu comercial pe care il frecventez. Deasemenea, Meli Melo nu il pot rata, fara a-i face o vizita, cat de de pot. Personalul angajat este foarte amabil, iar produsele calitate-pret sunt OK! :D A fost, este si va fi magazinul meu preferat, mai ales ca vine vara!!!!!

dea86 pe 31.03.2010 (16:31)

sunt multumita de accesoriile si in general de produsele de la Meli Melo....au preturi accesibile si in totdeauna cumpar cate ceva daca intru in vreunul din magazinele acestui brand......am si cateva gentute si esarfe de acolo....sunt incantata si sper sa aiba cat mai mult cliente fidele....

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Meli Melo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat