Patio Ristorante

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Iancu Capitanu, Nr. 26 Bucuresti
Telefon:
0722 60.06.30
Web:
http://www.patio.ro/
Modifica date de contact

Program "Patio Ristorante"

Duminica - Joi: 12.00 - 23.00
Vineri - Sambata: 12.00 - 24.00 Modifica programul

Descriere "Patio Ristorante"

Patio inseamna un Romantic cu Atitudine. Doua restaurante intr-o casa veche cu terasa retrasa in spatele Caii Mosilor, care te vor scoate cu siguranta din banalitate.

Zilnic Patio devine la pranz un restaurant pentru un business lunch, iar la lasarea serii pasesti intr-un interior romantic.

De la mese,muzica, lumini pana la servetele si lumanari, Patio se imbraca intr-o costumatie potrivita pentru flirturi si seri speciale.

Deschis din 2008,restaurantul vine cu un concept diferit de cel clasic, legandu-le de gusturi si arome stiute.

Oferta, in afara de bucate italienesti vedete, gen penne, quatro formaggi, bruschetta, are piese de rezistenta ca: Pollo Sweet Chilli, Tagliatta Aromatica, Tris de Mare. Meniul bogat combina paste, fructe de mare, ciuperci si carne de felurite tipuri. Un bun vin de colectie, italienesc, chilian sau romanesc va amplifica si evidentia gusturile mancarurilor.

De pe terasa aveti un peisaj inedit,biserica de alaturi si linistea strazii va da o senzatie idilica,traditionala. Savurati pe terasa un desert de vis creat de cofetarul casei chiar in bucataria restaurantului.

Dulciurile Patio, in special, ciocolata fondanta, tiramisu cu fructe de padure si tortul casei sunt unele dintre cele mai bune din oras. In concluzie, PATIO este un restaurant cu personalitate, stilat,cu un bun gust de care va invitam sa va convingeti.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Patio Ristorante"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat